Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  TIENS  »  ДУО ПРИСПИВАТЕЛНИ при непълноценния сън, умора и затруднена концентрация * 30таблетки, TIENS

ДУО ПРИСПИВАТЕЛНИ при непълноценния сън, умора и затруднена концентрация * 30таблетки, TIENS

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 99332 Добави в любими
54.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

 ДУО ПРИСПИВАТЕЛНИ таблетки * 30  TIENS

Милиони хора по света страдат от безсъние. Това води до умора, главоболие, стомашно-чревни нарушения, раздразнителност и проблеми с концентрацията. Неприятните нарушения на съня често са причинени от стрес, прекомерно гледане на телевизия, взиране в екрана на смартфона и всекидневна работа с компютър. За всички хора, които искат да намерят решение на проблема, TIENS създават продукт, разработен на базата на лечебни растения. Sleeping Duo е с нова интелигентна технология на освобождаване и съдържа мелатонинкалифорнийски макпасифлоравалерианаGABA и витамини В3 и В6, които значително подобряват качеството и продължителността на съня.

Докато спим в тялото ни протичат редица важни физиологични процеси. Елиминират се токсините, регенерират се мозъчните клетки и се възстановяват увредените по един или друг начин тъкани. За да поддържаме тялото и ума си здрави, ние трябва да спим поне по 8 часа в денонощието - нещо труднодостижимо в съвременния забързан начин на живот. Традиционната китайска медицина дори препоръчва 10 часов сън - от 21:00 до 7:00 часа.

Важно е да се подчертае, че хранителната добавка не причинява зависимост при продължителна употреба.

Последствия от непълноценния сън:

 • чувствате се уморени и отпаднали през целия ден;
 • страдате от затруднения с паметта и концентрацията;
 • вземате трудно решения;
 • често страдате от депресивни настроения;
 • има вероятност да натрупате излишни килограми;
 • временно могат да се появят симптоми на хипертония.

Технология на създаване на двуслойните таблетки Sleeping duo:

 • Слой 1: Незабавно освобождаване - скъсява времето на заспиване;
 • Слой 2: Удължено освобождаване - намалява броя на пробужданията през нощта, удължава съня и подобрява неговото качество.

Предимства на продукта:

 • Висока концентрация на активни вещества в таблетка с малки размери.
 • Уникално продължително действие на активните съставки - Мелатонин, GABA, Валериана, Пасифлора, Калифорнийски Мак и Витамини ВЗ и В6.
 • Намалява времето, необходимо за заспиване.
 • Поддържа здравия, продължителен и качествен сън за по-дълго време.

Активни съставки:

Съставката, която незабавно се освобождава от продукта, е Мелатонин - вещество, синтезирано от епифизната жлеза в мозъка, което регулира цикъла сън-бодърстване чрез синхронизация на вътрешния биологичен часовник на тялото с деня и нощта. Именно тя указва дали организмът трябва да заспи или да се събуди.

GABA (гама-аминомаслена киселина) е основният инхибиторен невротрансмитер на централната нервна система. Той изпраща сигнали до невроните, предупреждавайки ги да намалят скоростта или да спрат предаването на нервни импулси. Този механизъм на действие помага за регулиране работата на нервните клетки в тялото. Активирането на GABA рецепторите е от съществено значение за започването и поддържането на съня. Възрастта, небалансираната диета, ниските нива на витамини D и B6, многото стрес и високата тревожност понижават нивата на гама-аминомаслена киселина в тялото. Това влияе неблагоприятно върху способността за заспиване и качеството на съня.

Витамин В3 (ниацин) активира GABA рецепторите и транспортира GABA през кръвно-мозъчната бариера, позволявайки й да достигне до мозъка. Следователно, витамин В3 допринася за нормалното функциониране на нервната система и намалява умората. 

Витамин В6 е необходим за синтеза на GABA. Също така допринася за регулиране на хормоналната активност.

Комбинация от билки, използвана от Традиционната китайска медицина в продължение на хиляди години: калифорнийски мак, пасифлора и преди всичко – валериана.

 • Калифорнийският мак (Eschscholzia californica) се цени в традиционната медицина заради неговите седативни свойства.
 • Пасифлората (Passiflorae herba) съдържа флавоноиди и алкалоиди, които също притежават успокояващо централната нервна система действие и по този начин влияят благоприятно върху съня.
 • И накрая, валерианата се използва като седативно средство и в Европа, и в Азия, защото помага за поддържане качеството на съня.

 Ползи от употребата на продукта: 

 • Скъсява необходимото време за заспиване и се бори срещу безсънието (мелатонин);
 • Допринася за нормалното функциониране на нервната система и намалява умората и стреса (витамини B3 и В6);
 • Подпомага естествения процес на заспиване (валериана);
 • Подобрява качеството на съня и оказва седативен ефект върху нервната система (калифорнийски мак и пасифлора).

Състав: мелатонин; GABA (гама амино-маслена киселина); сух екстракт от пасифлора (2% флавоноиди) (Passiflora incarnata L.); сух екстракт от валериана (0.4% валеренова киселина) (Valeriana oflcinalis L.); сух екстракт от наземни части на калифорнийския мак (Eschscholtzia californica L.); никотинамид (витамин В3); пиридоксин хидрохлорид (витамин В6); стабилизатори: хидроксипропил целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини и микрокристална целулоза; антислепващи агенти: силициев диоксид и стеаринова киселина; хидрокси пропил целулоза; картофено нишесте.

Съдържание: в 1 таблетка
Мелатонин 1 mg
Екстракт от Пасифлора 100 mg
Екстракт от Валериана 100 mg
GABA (гама-аминобутирова киселина ) 100 mg
Екстракт от Калифорнийски Мак 50 mg
Витамин ВЗ 16 mg
Витамин В6 1,4 mg

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка вечер, половин час преди лягане.

Внимание! Добавката не се препоръчва за деца под 12 години и хора, алергични към някоя от съставките. Не приемайте по време на бременност и / или кърмене.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: EL PAPIOL, Испания.

Коментари

Свързани продукти

ДУО ПРИСПИВАТЕЛНИ при непълноценния сън, умора и затруднена концентрация * 30таблетки, TIENS ДУО ПРИСПИВАТЕЛНИ при непълноценния сън, умора и затруднена концентрация * 30таблетки, TIENS
54.00 лв