Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК ЖАНУА-98  »  ДИАБЕТЪТ МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН, ЖАНУА - 98

ДИАБЕТЪТ МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН, ЖАНУА - 98

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 1202 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Дибетът митове и реалност – проф. Неумивакин

ISBN: 9789543760305
Година на издаване: 2009
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 360

Диабетът е едно от най-старите заболявания известни на човечеството. Защо е считан за неизлечим? Защо няма известни причини за неговата поява? Това е съвсем обяснимо, специалистите считат, че повече от четиридесет заболявания могат да доведат до завишени нива на захар в кръвта, а това оказва тясна връзка с диабета.
Диагнозата наречена "Диабет" може да постави човек в шоково състояние. Появяват се паника, страх и депресия. За да води един нормален живот, човек трябва да отправи едно истинско предизвикателство към самия себе си. Тоест да промени изцяло начина си на живот, да се справи със пристъпите на страх и слабост и да следва препоръките за овладяване на заболяването.

"Аз смея да твърдя, че тази болест е победима, но трябва да разбереш с какво и как се бориш. В тази книга давам подробни описания за механизма на развитие на диабета. Трябва да знаем, че нашият организъм е една система, в която всичко е взаимосвързано и зависимо. В книгата давам подробна информация за това какво трябва да се прави, за да бъдем здрави. Посочената методика за оздравяване на организма е разработена от мен в следствие на дългогодишен труд и проучвания".

проф. И. П. Неумивакин

Коментари

Свързани продукти

ДИАБЕТЪТ МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН, ЖАНУА - 98 ДИАБЕТЪТ МИТОВЕ И РЕАЛНОСТ - ПРОФЕСОР НЕУМИВАКИН, ЖАНУА - 98
12.00 лв