Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ШАМБАЛА  »  ДЖЕЙН ЕЪР - ШАРЛОТ БРОНТЕ, ШАМБАЛА

ДЖЕЙН ЕЪР - ШАРЛОТ БРОНТЕ, ШАМБАЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 119 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Джейн Еър - Шарлот Бронте
С оригинални илюстрации на Фредерик Хенри Таунзънд

ISBN: 9789543191840
Език: български
Корици: меки
Страници: 480

Авторката на тази книга Шарлот Бронте е една от най-известните романистки в световната литература. Освен „Джейн Еър” в бестселъри са се превърнали още романите й „Шърли” и "Вийет”. За времето си тези книги предизвикват истинска революция, защото авторката за пръв път показва емоционалният свят на жената.
„Джейн Еър” е разказ за едно най-обикновено момиче, което още от своето детство се сблъсква със суровите реалности на живота. Главната героиня Джейн остава сираче и попада в дом за сираци с много жестоки отношения и строги порядки. Нейното достойнство и непримирим дух я карат непрекъснато да се стреми към свободата. След като напуска дома, Джейн започва работа в една богаташка къща и се влюбва в собственика на имението. Радостта й е огромна, тъй като любовта е споделена, но в последствие разбира, че мъжа на сърцето й вече е женен за друга. Джейн трябва да вземе съдбоносно решение, но дали ще послуша повикът на сърцето или гласът на разума?
Романът се превръща в истинска сензация още с излизането си на пазара, през 1847г. и продължава да има голяма популярност до наши дни. Според повечето критици „Джейн Еър” е един от най-великите романи в историята.

Коментари

Свързани продукти

ДЖЕЙН ЕЪР - ШАРЛОТ БРОНТЕ, ШАМБАЛА ДЖЕЙН ЕЪР - ШАРЛОТ БРОНТЕ, ШАМБАЛА
14.00 лв