Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ХЕРМЕС  »  ДА СЕ ОБИЧАМЕ С ОТВОРЕНИ ОЧИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

ДА СЕ ОБИЧАМЕ С ОТВОРЕНИ ОЧИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 95136 Добави в любими
12.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ДА СЕ ОБИЧАМЕ С ОТВОРЕНИ ОЧИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС

Изненадвайки ни отново, авторът ни предлага роман, в основата на който стои изграждането на отношенията в една двойка. Той се опитва да обясни на хората, че партньорът в живота не се търси, за да решава техните собствени проблеми и да запълва празнотата в тях. Много от нас мислят, че смисълът на връзката с някого е да се отърват от мъките си, от липсата на смисъл в живота и от отегчението. Това е огромна грешка. Обикновено търсейки такъв човек, оставаме разочаровани. Защото той не може да ни даде това, което искаме. А след това идва нов, и нов, и нов... Накрая започваме да се оплакваме от съдбата си. Първото нещо, което трябва да направим, е да разберем, че няма двойка без проблеми и винаги има неразбирателства.

Хорхе Букай е роден през 1949 година и е от тези щастливи хора, които сами са изградили себе си. Казва, че първият и най-полезен университет за него е животът. Преминал е през всякакви професии и накрая стига до сегашната, която той нарича "професионален помощник". Разказва, че в началото е нямал никакви познания и самият той не е разбирал особено ясно какво означава психично здраве. След 5 години, когато вече е квалифициран психотерапевт, усеща, че е научил малко повече за патологията на съзнанието.
Днес теориите му са много успешни, а творбите му се радват на голям читателски интерес. Всяка негова книга се превръща в бестселър, благодарение на невероятните му умения. Произведенията му не са просто книги с практически съвети. Това са истински романи, в които повествованието е преплетено с притчи, истории и приказки. Те вдъхват вяра в бъдещето, помагат ни да обичаме, да живеем и да се разбираме. Засегнати са всички наболели проблеми - депресия, семейни конфликти, финансови затруднения, липса на любов, недоразумения между деца и родители, зависимост от работа, семейството и приятели, стремеж към съвършенство, ниско самочувствие и др.

Страници: 264.
ISBN: 9789542608851.
Година: 2015.
Тегло: 0.1100 кг.
Размери: 13 х 20 см.
Цветност: черно / бяла.
Корица: мека.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

ДА СЕ ОБИЧАМЕ С ОТВОРЕНИ ОЧИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС ДА СЕ ОБИЧАМЕ С ОТВОРЕНИ ОЧИ - ХОРХЕ БУКАЙ - ХЕРМЕС
12.95 лв