Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Dara  »  ДАРА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 СПРЕЙ 50 мл

ДАРА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 СПРЕЙ 50 мл

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 101611 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ДАРА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 СПРЕЙ 50 мл

Цялостна програма за набавяне на необходимите на тялото микроелементи. Включва 12 чисти соли на д-р Шуслер, без носители, без лактоза, без химически вещества, без алергени и без примеси. Прилага се с цел зареждане на изчерпаните депа на 12-те жизненоважни микроелементи в организма. По този начин се повишава физическата енергия, подобряват се паметта, концентрацията и настроението, тонизират се мускулите, подобрява се тена на кожата, поддържа се хидро баланса в клетките и се укрепват ставите и костната система.
Физически активните хора губят много микроелементи чрез потта си. Ето защо продуктът е изключително подходящ за спортисти и активно трениращи, психически и физически преуморени хора и такива, подложени на хроничен стрес. Препоръчва се, също така, за:

  • хора, чийто имунитет е отслабен, вследствие на прекарано заболяване;
  • индивиди, подложени на ежедневно лъчение от телефони, таблети и компютри;
  • хора, които желаят да поддържат физиологичния баланс на организма си, вместо да го лекуват, след като вече е нарушен.

Чистите Шуслерови соли са биохимични разтвори с концентрация, същата като тази на минералните соли в клетката. Това ги прави лесни за усвояване. Начинът на прием и тяхното усвояване от организма не налага преминаването им през стомаха и черния дроб. Така се запазват двата органа, най-често страдащи от употреба на химически концентрирани фармацевтични продукти. Частиците са с изключително малък размер. Начинът им на транспортиране позволява да се резорбират дори в тъкани без кръвоносни съдове, каквито са ставните повърхности и сухожилията.

Реминерализацията се практикува от много различни народи по света. В отделните култури са популярни различни процедури със сол и солни пари. Целта на всички тях е снабдяване на организма с недостигащите му минерални вещества. Минералите стоят в основата на всички процеси в организма. Техните йони са физическите частици, чрез които се осъществяват процесите на предаване на нервните импулси, хуморалната регулация, детоксикацията на клетките и органите и метаболитните процеси. Приемът на СПРЕЯ ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 може да помогне на тялото да се защити от различни болести, да възроди своята енергия и да възобнови способността си за поддържане на оптимално здраве.

Дневна доза: 5 пъти дневно по 3 впръсквания. Курсът трае от 20 до 40 дни, в зависимост от състоянието на организма.

Начин на употреба:

  • Разтворени в топла вода - 3 впръсквания се разтварят в чаша топла или гореща вода. Разтворът се изпива топъл, на бавни глътки.
  • Директен прием - чрез директно впръскване. Дозата от 3 впръсквания се задържа за 10 - 30 секунди в устата.

СПРЕЯТ ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 може да се приема по един от двата начина или те да се комбинират в рамките на деня.
Няколко минути след употреба не трябва да се консумират храни или напитки, за да се гарантира усвояването на продукта. По възможност да се пие поне 1,5 литра вода дневно.

Състав:

В 1 мл:

Калциум Флуоратум D 12 100 мг
Калциум Фосфорикум D 6 100 мг
Ферум Фосфорикум D 12 100 мг
Калиум Хлоратум D 6 100 мг
Калиум Фосфорикум D 6 100 мг
Калиум Сулфурикум D 6 100 мг
Магнезиум Фосфорикум D 6  100 мг
Натриум Хлоратум D 6 100 мг
Натриум Фосфорикум D 6 100 мг
Натриум Сулфурикум D 6  100 мг
Силицея D 12 100 мг
Калциум Сулфурикум D 6  100 мг

Внимание: Продуктът е хранителна добавка и не замества рационалното и балансирано хранене. Да не използва при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Съхранение: На хладно и тъмно място, недостъпно за деца.

Опаковка: 50 мл.

Производител: ДАРА 1 ЕООД, България.

Коментари

Свързани продукти

ДАРА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 СПРЕЙ 50 мл ДАРА ПЪЛНА РЕМИНЕРАЛИЗАЦИЯ ШУСЛЕРОВИ СОЛИ ОТ НОМЕР 1 ДО 12 СПРЕЙ 50 мл