Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Етерични масла  »  Dara  »  ДАРА МАСЛО ОТ НЕВЕН 10 мл

ДАРА МАСЛО ОТ НЕВЕН 10 мл

Назад към
Арт.№: 101601 Добави в любими
21.27 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Производител: Dara
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ДАРА МАСЛО ОТ НЕВЕН 10 мл

Ароматерапията е сред най-ефективните природосъобразни методи за подобряване здравето на хората. Позитивното действие на маслата се дължи на бързото им усвояване от тялото и на прякото влияние на уханията върху мозъка посредством обонятелните нервни рецептори.  

Продуктите, част от серията "DaRa Aroma Academy", се добиват единствено от натурални растителни съставки, които са обект на биосертифициране. В тях не се добавят изкуствени компоненти. Същото важи и за опаковката, която е в постоянен досег с ароматните масла (по тази причина тя винаги се произвежда от стъкло).

За създаване на продуктите си за ароматерапия компанията - производител внимателно подбира и анализира влаганите съставки. Производственият технологичен процес на етеричните масла е близък до традиционния. Не се ползват нито химични агенти, нито утвърдените, но агресивни физични процеси, тъй като ценните активни компоненти в растенията се компрометират и увреждат. При създаване на маслата не се допуска контакт с машинни части или съдове от метал, изменящи тяхната биоактивност.

Продуктовата серия "Дара Арома Академи" притежава сертификат от Агенцията за Бизнес Стандарти, утвърдила ги като "Pharmaceutically approved". Това доказва по неоспорим начин тяхната ефективност в над 85% от случаите на контролирано приложение. 

Маслото от невен се използва за трениране на увреждания и изгаряния по кожата. Интензивно овлажнява.

Състав: Екстракт от цветове на невен, разтворен в маслиново масло.

Опаковка: 10 мл.

Производител: ДАРА 1 ООД, България.

Коментари

Свързани продукти

ДАРА МАСЛО ОТ НЕВЕН 10 мл ДАРА МАСЛО ОТ НЕВЕН 10 мл
21.27 лв