Назад  |   Начало  »  Бижута  »  100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  Гривни ръчна изработка  »  DEVA GRAM  »  ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram

ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram

Назад към Гривни ръчна изработка
Арт.№: 5986 Добави в любими
45.50 лв 50.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram

Гривна Шунгит - със скъпоценни Лечебни качества и чудни Енергийни свойства

На възраст почти 2 милиарда години, Шунгитът е свидетел на образуването и облагородяването на Земната твърд. Близък и Верен на Човешките Душа и Тяло, със скъпоценните си лечебни качества и чудни Енергийни Свойства, от незапомнени времена Уникаленият по свойства минерал съдържа специален вид „фулерени” от молекулярната форма на въглерода, открити едва през 1985 г. и крие във себе си още тайни, на които се дължат чудодейните му качества за живата Природа.

Достатъчно е минералът да се събуди Енергийно и Благоприятните му влияния започват да ни смайват с бърза ефективност. В 7-елементния ни енергиен модел се привързва и въздейства най бързо с 4-та, 1-ва, 2-ра и 3-та чакра. Енергизира се със състояние на вътрешния Огън в Манипура и взаимодейства бързо с останалите енергийни центрове.

Достатъчна е една висулка на гърдите ви, за да се почувствате защитени и облекчени от излишните енергийни товари, да почувствате емоционален баланс, а водата в Тялото ви (като количество е около 70%) да Бъде Тиха и Спокойна.

Подобрява работата на ендокринната система , белите Дробове и Стабилизира сърдечната Дейност. Филтрираната Вода с Шунгит въздейства с общ благориятен ефект върху здравето, ускорява метаболизма и участва много активно в детоксикацията. Достатъчно е да стиснете енергизирания Амулет в ръката си 10-на минути и ще се убедите в нормализирането на пулса ви и изпотяването на дланта, което показва изхвърляне на енергиен товар и пречистване на тялото.

Коментари за ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram

Свързани продукти

ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram ГРИВНА ШУНГИТ - облекчава излишните енергийни товари и балансира емоционалното състояние,DevaGram
45.50 лв 50.00 лв