Назад  |   Начало  »  Бижута  »  Гривни от естествени камъни  »  ИЗДАТЕЛСТВО АВИР  »  ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР

ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР

Назад
Арт.№: 4433 Добави в любими

Продукта вече е разпродаден, оставете Вашата ел. поща, за да Ви уведомим шом го получим отново или да Ви предложим негов заместител.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР

Гривна с бели Перли и 11 топчета Шунгит

Перлите представляват втвърдено органично вещество. Образуват се в мидите или други мекотели, когато под черупката попадне песъчинка.
Балансират и хармонизират всички чакри. Смята се, че белите перли се управляват от Луната и зодиакалния знак Риби.

Шунгитът от своя страна спомага за регулирането и възстановяват енергийния баланс на човек. Опитите доказват, че е достатъчно около 15 дни да се поноси бижу от шунгит и се нормализира работата на много системи в организма. Освен това и се слабее, защото се подобрява метаболизма на организма. При контакт с дланта шунгит помага за отстраняване на умората и бързо възвръща жизнеността. Подпомага за поддържане на свеж ум и свежа памет. Дава жизнерадост и бистър поглед към живота. Бързо възстановява зоните с нарушения в биополето на човека и оттам опазва тялото от различни здравословни проблеми – стрес, външни въздействия и т.н.

Коментари за ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР

Свързани продукти

ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР ГРИВНА С ПЕРЛИ И 11 ТОПЧЕТА ШУНГИТ - възстановява енергийния баланс и хармония, АВИР