Назад  |   Начало  »  Бижута  »  БИЖУТА ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  ГРИВНИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  AmalaJewelry  »  ГРИВНА РОЗОВ КВАРЦ с ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - комплект от 2 броя, 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ, ръчна изработка

ГРИВНА РОЗОВ КВАРЦ с ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - комплект от 2 броя, 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ, ръчна изработка

Назад към ГРИВНИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ
Арт.№: 105190 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Цената включва 2 броя ГРИВНИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ РОЗОВ КВАРЦ с ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

Розов кварц 

Камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Това е най – важният кристал за сърцето и за сърдечната чакра, който показва истинската същност на любовта. Пречиства и отваря сърцето на всички нива, носи дълбоко вътрешно изцеление и любов към себе си. Учи как да обичаме себе си. Камъкът насърчава себеопрощението и себеприемането, усилва самоувереността и себеуважението.

В съществуващи връзки кристалът възстановява доверието и хармонията. Отнема негативна енергия и я замества с любовни вибрации. Засилва съпричасността и чувствителността, спомага за приемането на необходимите промени. Сплотява семейството.

В емоционално отношение розовият кварц е най-доброто лечебно средство. Облекчава болката и лекува загубата на любов. Ако чувствате, че не получавате любовта, от която имате нужда, розовият кварц отваря сърцето, така че правилният поток на любов да започне.

Този прекрасен кристал увеличава възприемчивостта към всякакъв вид красота.

Планински кристал 

Универсален камък за всичко, тъй като излъчва всички цветови вибрации в спектъра на светлината и по този начин може да бъде използван за всякаква употреба. Известен е още като камък на ума, защото подобрява умствените способности и ни помага да се концентрираме. Мощен инструмент е за постигане на хармония и баланс.

Зaщo KOMΠЛEKT oт 2 БPOЯ ГPИBHИ ЛУНЕН КАМЪК?

Основната идея от този сет е любимата енегия да бъде споделена между теб и твоята скъпа майка/сестра/приятелка.

РАЗМЕРИ: тъй като всяка една гривна се изработва ръчно, индивидуално за всяка китка е необходимо да измерите Вашата и тази на човека, на който ще бъде втората (вж. в снимки). В забележка ни отбележете размерите на двете китки.

КЪМ КОМПЛЕКТА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

♥ Подарък кърпичка за почистване на сребро
♥ Магическо шишенце сребърна вода за пречистване на камъните
♥ Всяка поръчка стига до теб в подаръчна опаковка
♥ Описание на камъните и техните енергии

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

  • грижливо избрани естествени камъни
  • комплект от 2 гривни
  • диаметър на камъните (розов кварц) – 8мм; 10мм
  • повърхност на камъните – гладки
  • висококачествена, прозрачна, еластична силиконова корда
  • сребърен елемент 925

КАК ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ПРОДУКТА?

– избягвайте контакт с измиващи и избелващи вещества, тъй като те премахват гланца и е възможно да увредят самото изделие
– свалете бижуто преди физически дейности, за да избегнете удари и драскотини
– използвайте вода и мека кърпа, за да почистите естествените камъни

BPEME ЗA ИЗΠЪЛHEHИE HA ΠOPЪЧKATA:

Bcяĸa гpивнa ce изpaбoтвa индивидyaлнo cпpямo пocoчeния paзмep нa ĸитĸaтa. Πpиблизитeлнo вpeмe зa изpaбoтĸa - 3 дo 5 дни.

............................................................................................................................................................................................................

КОЛЕКЦИЯ “ЗА МЕН И ЗА ТЕБ” - ти дава възможност да зарадваш както себе си, така и жената, която заслужава най-прекрасния подарък. Така както тя цял живот ти е давала сила, сега можеш да го направиш и ти. Ти знаеш коя е тя и тя го заслужава! Избери силата за теб и за нея, с която да завладеете света.

Коментари

Свързани продукти

ГРИВНА РОЗОВ КВАРЦ с ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - комплект от 2 броя, 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ, ръчна изработка ГРИВНА РОЗОВ КВАРЦ с ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ - комплект от 2 броя, 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ, ръчна изработка