Назад  |   Начало  »  Бижута  »  БИЖУТА ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  ГРИВНИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ  »  DEVA GRAM  »  ГРИВНА ЛУНЕН КАМЪК ФАСЕТИРАНА – символ на Богинята, DevaGram

ГРИВНА ЛУНЕН КАМЪК ФАСЕТИРАНА – символ на Богинята, DevaGram

Назад към ГРИВНИ ОТ 100% ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ
Арт.№: 3578 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Гривна Лунен камък с фасети - символ на женското начало и мъдрост

Размери: 12 мм.

Според вярванията на древните култури, този минерал се свързва с Луната. В миналото са го използвали при нарастваща Луна за любовна магия, а при намаляваща – за предсказания в бъдещето. Прието е, че закриля пътешествениците, дарява вдъхновение, носи щастие и успех, особено в любовта. Енергията му укротява прекалено бурните реакции и балансира емоционалното състояние.

Лунният камък укрепва връзката с Висшия Аз и смекчава непреклонността. Облекчава напрежението и стреса. Помага на човек да се раздели с ограничените възгледи и да види всички възможности. Премахва емоционалните блокажи между влюбените и спомага за пълноценно общуване.

Лунният камък помага да се свържем с Богинята и женската същност в човешката природа. Носител на предсказания. Има силата да разбулва истината зад илюзиите и помага да свалим маските.

Коментари

Свързани продукти

ГРИВНА ЛУНЕН КАМЪК ФАСЕТИРАНА – символ на Богинята, DevaGram ГРИВНА ЛУНЕН КАМЪК ФАСЕТИРАНА – символ на Богинята, DevaGram