Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  В ИМЕТО НА БОГ – МИЛЕНА НЕЙКОВА

В ИМЕТО НА БОГ – МИЛЕНА НЕЙКОВА

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 664 Добави в любими
7.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

В името на Бог - Книга за чудния мъж Жоао Де Деус, посветил се на изцелението на милиони хора по света - Милена Нейкова

ISBN: 9789546264114
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 126

Книгата е резултат от многогодишни духовни промени, вътрешни състояния и търсене на логични отговори от авторката, преди съдбата да я срещне с Жоало Де Деус и неговите феноменални способности. Духовният център на Деус се намира в Централна Бразилия. Благодарение на посещението в центъра и личните си контакти с неговия създател, Милена Нейкова успява да достигне до своята вътрешна духовна трансформация. Като резултат от това тя успява да разчупи каноните на логичното мислене, да преодолее недоверието си към непознатото и пренастройва своите енергийни честоти.

В книгата е включена информация за духовната клиника и начините, по които се извършват духовните процеси и вътрешната промяна, през която преминава всеки докоснал се до Божествената сила и енергия на лечителя от Бразилия.

Животът на Жоало Де Деус преминава през редица лишения и изпитания, отричан е от католическата църква и от официалната медицина, но той не спира със своята лечителска дейност. С огромен заряд, силна самоотверженост и вътрешна дисциплина, той продължава пътя си. Единствено и само – в името на Бог.


Коментари

Свързани продукти

В ИМЕТО НА БОГ – МИЛЕНА НЕЙКОВА В ИМЕТО НА БОГ – МИЛЕНА НЕЙКОВА
7.00 лв