Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  СИЕЛА  »  В ЗАХВАТА НА ПРИКРИТАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - МЕГАЛИТИ, ПОДМОГИЛНИ ХРАМОВЕ И ТАЙНСТВА В ТЯХ - ХРИСТО БУКОВСКИ - СИЕЛА

В ЗАХВАТА НА ПРИКРИТАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - МЕГАЛИТИ, ПОДМОГИЛНИ ХРАМОВЕ И ТАЙНСТВА В ТЯХ - ХРИСТО БУКОВСКИ - СИЕЛА

Назад към Други книги
Арт.№: 45690 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

В ЗАХВАТА НА ПРИКРИТАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - МЕГАЛИТИ, ПОДМОГИЛНИ ХРАМОВЕ И ТАЙНСТВА В ТЯХ - ХРИСТО БУКОВСКИ - СИЕЛА

Разделението на труда като възможност на обществото да осигури роля и място за всекиго е отдавна познато на човечеството. Не само хората, обаче, имат участие в този процес. В книгата се обръща внимание на научните, етиологичните, митологичните, историческите и мистериални свидетелства за това каква е вероятността на Земята да се развие една успоредна цивилизация - свръх човешката!
Предците ни от древността очевидно са били запознати с нея. От анализа на сакралните обекти, артефактите и запазените ядра на магичните обреди става ясно как са се "заигравали" с нея в развитието на храмовете посредством ритуалите, които са се извършвали в кромлехите, в долмените и във "вълчите" посвещенчески пещери - утроби на тракийските подмогилни храмове.
В изложението, всичко това е описано подробно, подкрепено със снимков материал на обекти, непознати за науката - такива, за които не е говорено другаде, защото хората май нарочно, за да ги забравят, са били отведени далече от тях.
Идва момента да си спомним за тях и в тази книга става ясно защо.

Автор: Христо Буковски.
Издателство: Сиела.
Корица: Мека.
Издадена: 2018 година.
Страници: 200.
ISBN: 9789542826507.
Размери: 16.50 / 23.50 см.
Тегло: 500 гр.

Коментари

Свързани продукти

В ЗАХВАТА НА ПРИКРИТАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - МЕГАЛИТИ, ПОДМОГИЛНИ ХРАМОВЕ И ТАЙНСТВА В ТЯХ - ХРИСТО БУКОВСКИ - СИЕЛА В ЗАХВАТА НА ПРИКРИТАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - МЕГАЛИТИ, ПОДМОГИЛНИ ХРАМОВЕ И ТАЙНСТВА В ТЯХ - ХРИСТО БУКОВСКИ - СИЕЛА
14.00 лв