Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ПРОСВЕТА ФРАНЦИЯ  »  В ДУХ И ИСТИНА - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ, ПРОСВЕТА

В ДУХ И ИСТИНА - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 5703 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

В Дух и Истина – Омраам Микаел Айванов

ISBN: 9786197025149
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 201

„Представете си, че един ден пред вярващите от всички религии в цял свят бъде провъзгласено: „От сега нататък няма да има повече места за поклонение на различните култове, повече никакви церемонии, никакви свещеници, никакви статуи, нито образи на светци – повече няма да има нищо материално, нищо външно: ще се кланяте на Бога, ще благовеете пред Него в Дух и Истина“.

Михаил Иванов (1900 – 1986) е педагог и философ от български произход, който през 1937г. се мести да живее във Франция. Чрез своето учение Михаил Иванов се опитва да разясни как е устроен човека, какви са отношенията и връзките му с природата и какви са връзките с Вселената и другите същества, даващи достъп до източниците на Божествения живот. Според Учителя всяко човешко същество таи в себе си двата свята – висшият и нисшият и може да прояви едновременно и божественото и животинското. Съчетанието на тези два свята ни прави хора. Ние не можем да се отървем от някой от тези светове, затова трябва да се научим как да ги уравновесяваме. Трябва да разпознаваме действията си, дали те са породени от нисшата природа или от висшата. Това ще помогне да разберете какъв е правилния начин по който трябва да постъпите в даден момент.

Коментари

Свързани продукти

В ДУХ И ИСТИНА - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ В ДУХ И ИСТИНА - ОМРААМ МИКАЕЛ АЙВАНОВ
12.00 лв