Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Възглавнички за очи  »  BODYNOVA GMBH  »  Възглавничка за очи с полускъпоценни камъни - LOVE, JOY, HARMONY, MEDITATION, BODUNOVA GMBH

Възглавничка за очи с полускъпоценни камъни - LOVE, JOY, HARMONY, MEDITATION, BODUNOVA GMBH

Назад към Възглавнички за очи
Арт.№: 440 Добави в любими
56.30 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Възгавничка за очи с пълнеж от полускъпоценни камъни и специално етерично масло

Възглавничката за очи има подвижна горна копринена калъфка и е с пълнеж от полускъпоценни камъни и ленено семе. Покрива идеално формите на лицето, а коприната от която е изработена създава охлаждащ ефект. Възстановява нервната система и подпомага по-дълбоката релаксация. Вътрешната калъфка е от памук, а външната копринена може да се сваля и да се пере.

Можете да изберете една от следните разновидности възглавнички:

Възглавничката LOVE е с аромат „Purple Rose”  5 мл. и с розов кварц, който е известен като камъкът на любовта. Създава се чувство за хармония и съпричастност и се заспива по-лесно.

Възглавничка MEDITATION е с аромат на „Meditation”  5 мл. и с пълнеж от аметист. Този камък успокоява ума и има нежен, балансиращ ефект. Отличен е при медитация, тъй като повишава концентрацията.

Възглавничка HARMONY  с аромат на „Harmony”  5 мл. и с пълнеж от содалит. Содалитът повишава самоувереността и възстановява емоционалния баланс. Камъкът ви помага да организирате мислите си и премахва чувството на страх и вина.

Възглавничка JOY с аромат на „Freshness Silence”  5 мл. и с пълнеж от авантюрин. Този камък намаля вътрешното напрежение и стреса и успокоява и укрепва нервната система.Авантюрина се препоръчва за всеки, който търси вътрешен баланс и хармония.

Уточнете кой точно вид възглавничка искате да поръчате!

Употреба: Поставете 3-5 капки етерично масло в комплекта в купа с топла вода или ароматна лампа и изчакайте приятния аромат да се разпространи из стаята. Легнете удобно и ако ви е по-комфортно може да се завиете с тънко одеяло. Когато приключите с всички приготовления затворете очи и поставете възглавничката. Продължителността трябва да е минимум 20 минути, през които ще можете да се насладите на благотворния ефект на кристалите и релаксирайки да се освободите от стреса.

Внимание! Маслото е с висока концентрация и не трябва да има контакт с кожата или с възглавничката.

Коментари

Свързани продукти

Възглавничка за очи с полускъпоценни камъни - LOVE, JOY, HARMONY, MEDITATION, BODUNOVA GMBH Възглавничка за очи с полускъпоценни камъни - LOVE, JOY, HARMONY, MEDITATION, BODUNOVA GMBH
56.30 лв