Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК СКОРПИО  »  ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХИПЕРТОНИЯТА - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХИПЕРТОНИЯТА - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 90164 Добави в любими
10.99 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХИПЕРТОНИЯТА - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Настоящото издание има за цел да предложи на читателите всичко необходимо, което трябва да знаят за хипертонията. Важно е да бъде установена диагнозата навреме, защото високото кръвно налягане е сериозен проблем, срещащ се все по-често. Неслучайно хипертонията (известна още като хипертензия) се нарича "тих убиец". Това се дължи на факта, че невинаги симптомите са видими, а същевременно рискът от инсулт, инфаркт и сърдечна недостатъчно се повишава значително. Това може незабелязано да доведе до фатални усложнения.
Целта на тази книга е да покаже как да се предпазите от развитието на хипертонична болест, а в случай, че страдате от нея - как да облекчите състоянието си и да възвърнете доброто си здраве и самочувствие.
Описани са видовете и причините за възникване, разпространение и усложнения на хипертонията. Дадени са съвети за облекчаване на хипертоничната болест, алтернативни методи на лечение, развитие и стадии при деца, възрастни и бременни жени. Обърнато е внимание на медикаментите и хомеопатичните начини за лечение.

Издателство: Скорпио.
Съставител: Александра Танева.
Корици: меки.
Година: 2019 г.
Тегло: 159 гр.
Страници: 128.
ISBN: 9789547928091.

Коментари

Свързани продукти

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХИПЕРТОНИЯТА - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХИПЕРТОНИЯТА - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО
10.99 лв