Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК СКОРПИО  »  ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 90163 Добави в любими
11.99 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Тази книга е за всички, желаещи да се предпазят от появата на хемороиди, както и за хората, които вече страдат от тях. В нея е поместена необходимата информация за причините за възникване. Дадени са отговори на следните въпроси: съществува ли наследствена обремененост, какви са различните форми на заболяването, каква е прогнозата за тяхното развитие, профилактика и лечение - медикаментозно, хомеопатично, с билки и оперативно в случай на нужда.
Хемороидите са широко разпространено заболяване. В много от случаите в самото начало протичат прикрито и безсимптомно. Състоянието невинаги причинява болезненост. Често се развива незабелязано и продължително и не създава сериозен дискомфорт.
В книгата са описани подробно някои анатомични особености, обуславящи появата на хемороиди, външни фактори и лечебни профилактични методи за преодоляването им, правилно хранене, алтернативни начини за лечение, физически упражнения за стимулиране на стомашно-чревния тракт и още много ценна информация от Аюрведа и Йога.

Издателство: Скорпио.
Съставител: Александра Танева.
Тегло: 170 гр.
ISBN: 9789547928213.
Година на издаване: 2019 г.
Страници: 128.
Корици: меки.

Коментари

Свързани продукти

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА ХЕМОРОИДИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО
11.99 лв