Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК СКОРПИО  »  ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОЛЕСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОЛЕСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 90420 Добави в любими
11.99 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОЛЕСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО

Първите признаци на най-често срещаните урологични заболявания трябва да се познават, защото всички знаят, че само своевременното лечение може да даде положителни резултати. Много хора се объркват при появата на болка. Тъй като не знаят какво да предприемат, често пъти не правят нищо друго освен да си навредят.
В изданието ще намерите всичко за болестите на бъбреците и пикочно-половата система - устройство, билколечение, симптоми, диетично хранене и лечение в санаториум.
Разгледани са подробно бъбречнокаменната болест - различните симптоми при жени, мъже и деца, диагностика, лечение и билколечение, хранене, усложнения; алергични заболявания на бъбреците - остър и хроничен гломерулонефрит, остра и хронична нефроза; инфекциозно възпалителни болести - остър и хроничен пиелонефрит; хронична бъбречна недостатъчност; вроден нефротичен (нефрозен) синдром; болести на пикочно-половата система - цистит и редица други, водещи до бъбречна дисфункция.
Приложена е и информация за питейните минерални, трапезни и изворни води в България, подходящи за лечение и профилактика на бъбречните заболявания.

Издателство: Скорпио.
Съставител: Александра Танева.
Тегло: 175 гр.
Корици: меки.
Страници: 144.
ISBN: 9789547928244.

Коментари

Свързани продукти

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОЛЕСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОЛЕСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ - АЛЕКСАНДРА ТАНЕВА - СКОРПИО
11.99 лв