Назад  |   Начало  »  Материя  »  Вкаменелости  »  ВКАМЕНЕНО ДЪРВО КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ - за заземяване и стабилизиране на емоциите

ВКАМЕНЕНО ДЪРВО КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ - за заземяване и стабилизиране на емоциите

Назад към Вкаменелости
Арт.№: 5830 Добави в любими
60.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

  Информация

  Комплект от 2 броя Вкаменено дърво - дава голяма енергия на Сърдечната чакра

  Вкамененото дърво е фосил, при който лигнина и целулозата в течение на хиляди години се заменят от минерали, благодарение на протичащите през него богати минерални води. Този процес може да се осъществи само под земята, когато дървото е затрупано и по този начин предпазено от разлагащото влияние на кислорода. 

  Вкамененото дърво е камък който се използва за заземяване и стабилизиране на емоциите.Той е особено полезен в успокояването на страховете и носи със себе си чувство на безопасност и сигурност. Това е камък за успех в бизнеса и добър камък за обща защита.

  Това е камъкът на всяка зодия, свързан с елемента земя. Ако сънувате Вкаменено дърво значи имате необходимост да премахнете всички нехармонични отношения и идеи от живота си.

  Вкамененото дърво дава голяма енергия на 4-та Сърдечна чакра. Поради това комплекта е подходящ подарък за интимен партньор. Единият камък може да е за мъжа, а другия за жената, а енергията, която носят на Сърдечната чакра може да подобри връзката. Аморфния дървен кварц работи най-добре с 1-та коренната чакра и предпазва от атеросклероза.

  Размери на левия камък от изображението: 4см/8см

  Размери на десния камък от изображението: 5см/6см

   

  Коментари

  Свързани продукти

  ВКАМЕНЕНО ДЪРВО КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ - за заземяване и стабилизиране на емоциите ВКАМЕНЕНО ДЪРВО КОМПЛЕКТ 2 БРОЯ - за заземяване и стабилизиране на емоциите
  60.00 лв