Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  WEBBER NATURALS  »  ВИТАМИН Д3 капки 400 IU / IU 15 мл * 2 броя УЕБЪР НАТУРАЛС

ВИТАМИН Д3 капки 400 IU / IU 15 мл * 2 броя УЕБЪР НАТУРАЛС

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 84493 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ВИТАМИН Д 3 капки 400 IU / IU 15 мл * 2 броя УЕБЪР НАТУРАЛС

Витамин D3 е от съществено значение за здравето на децата, особено за развитието на техните кости и зъби. Помага за усвояването на калция и фосфора. 
Здравно проучване установява, че 4% от канадците на възраст от 6 до 79 години са засегнати от недостиг на витамин D. Телата на 10% от тях не разполагат дори с основните количества от "Слънчевия" витамин, които да покрият базисните нужди на скелетната им система. Изследователите смятат, че този дефицит се дължи на липсата на витамин D в храната и на ограниченото излагане под слънчевите лъчи. 

Капките с Витамин D3 на Webber Naturals са удобна алтернатива, с която децата ще могат да получат витамина, от който се нуждаят. Продуктът е идеален за заетите родители, които искат да разчитат на висококачествени хранителни добавки. Всяка капка (0.03 mL) съдържа 400 IU витамин D3 в неговата естествена форма. Няма добавени изкуствени консерванти, оцветители или аромати. Капките съдържат единствено органично ленено масло и средноверижни триглицериди, тествани по стандартите на USP. Могат да се добавят към кърмата или да се приложат директно в устата на бебето. По-големите малчугани могат да ги приемат с храните и напитките. Възрастните също могат да се възползват от добавката с витамин D. 

Капките с Витамин D3 на Webber Naturals са тествани чрез масспектрометрия, за да се гарантира тяхната чистота и ефективност. 

Състав:

Съдържание за дневната доза от 1 капка - 0.03 ml
Витамин D3 (холекалциферол) 400 IU, еквивалентни на 10 µg

Помощни вещества: средно-верижни триглицериди, ленено масло органик, натурален витамин Е.

Продуктът не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, соя, яйца, риба, миди, сол, ядки или ГМО.

Продукт, подходящ за вегетарианци.

Начин на употреба: По 1 капка на ден директно върху езика или разтворена в течност (вода, мляко).

Внимание: Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразната и пълноценна диета. Не бива да се превишава дневната препоръчителна доза.

Начин на съхранение: На хладно и сухо място, при температура между 15-30°C, далече от деца!

Опаковка: 30 мл.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Канада.

Коментари

Свързани продукти

ВИТАМИН Д3 капки 400 IU / IU 15 мл * 2 броя УЕБЪР НАТУРАЛС ВИТАМИН Д3 капки 400 IU / IU 15 мл * 2 броя УЕБЪР НАТУРАЛС