Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Уреди за лице  »  CHUDESNIK  »  ВЕНДУЗА ЗА ЛИЦЕ оказва силен анти-ейдж ефект * 2

ВЕНДУЗА ЗА ЛИЦЕ оказва силен анти-ейдж ефект * 2

Назад към Уреди за лице
Арт.№: 108245 Добави в любими
12.25 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Благодарение на вакуум масажа, се активизира работата на клетките в дълбоките слоеве на кожата, вследствие на което се произвежда повече еластин и колаген. При редовно прилагане върху лицето, този вид масаж оказва силен анти-ейдж ефект. Вендузите за вакуумен масаж на лицето могат да се използват както в домашни условия, така и в салоните за красота. Те са подходящи за употреба при: Загуба на еластичност на кожата; Бръчки; Подуване на лицето; Жълтеникав цвят; Видима двойна брадичка.

Като допълнително предимство на този масаж можем да посочим неговото рефлекторно въздействие върху биологично активните точки, разположени върху лицето и шията. Благодарение на него, се подобрява циркулацията на кръвта, нормализира се обмяната на веществата и се отделят отпадните метаболитни продукти. Кожата диша по-добре и се обогатява по-пълноценно с кислород. Противодейства се на застояването на кръвта, тъканите и мускулите укрепват, кожата става по-еластична и изглежда по-млада.

Приложение:

Като ежедневна грижа за лицето: правете вакуум масаж в продължение на 2 - 3 минути непосредствено след нанасяне на козметичните продукти. Така се засилва действието на активните им съставки, което подобрява техния ефект. Вакуум масажът помага за проникване на козметичните продукти в по-дълбоките слоеве на кожата.
За курсов масаж: помага за коригиране контура на лицето, намаляване на отоците и възстановяване на дълбоките слоеве на кожата. Прави се 10 - 15 минути всеки ден в продължение на 20 дена. Курсови масажи трябва да се правят 2 пъти годишно.
Показания:

За предотвратяване стареенето на кожата;
За стимулиране регенерацията на кожните клетки;
За премахване на подпухналост и отоци;
За корекция на двойна брадичка.
Масажите трябва да се провеждат в съответствие с инструкциите.

Техника на масаж:
Прочетете много внимателно инструкциите преди употреба.
При въпроси се консултирайте със специалист.
За оптимални резултати, стриктно спазвайте препоръките, изложени в това ръководство.

Преди вакуумния масаж почистете кожата на лицето и шията със специален лосион или тоалетно мляко, след което нанесете козметично масажно масло. Първоначално започнете процедурата с леки масажни движения само с ръка. След това продължете с подходящата вендуза, като създадете премерен вакуум, в зависимост от това колко силно стискате балона. Масажът се прави с плъзгащи движения, които могат да бъдат в кръг, права линия, на зиг-заг или спираловидни, ритмично, плавно и бавно, без резки издърпвания. Времето за провеждане на масажа е строго индивидуално - той трябва да продължи до леко порозовяване на кожата. След приключване на процедурата не трябва веднага да излизате навън, особено ако е студено.

Масаж на шията: за него е нужна само 1 вендуза с ф 20 мм. Прави се с кръгови движения около централната точка на 7-мия шиен прешлен. Ще го откриете като наклоните главата си - той е най-издаден от всички прешлени. Движете вендузата по часовниковата стрелка. Не докосвайте прешлена. Повторете движенията 3 - 7 пъти от всяка страна. След това направете масаж на трапецовидните мускули от главата до раменете.
Нос и челюст: прави се с вендуза с ф 20 мм вертикално с плъзгащи масажни движения - от горния край на веждите към скалпа и от центъра на челото на ляво и на дясно. Дръжте с ръката си кожата от страната, от която започвате масажа. След това масажирайте последователно с дъговидни движения от средата на горния край на носа до средата на веждите от 2-те страни. Повторете 3 - 4 пъти, докато кожата леко порозовее.
Бръчки в околоочния контур: също се прави с вендуза с ф 20 мм. Поставете палеца на свободната си ръка върху долната част под окото, а показалеца - точно над външния край на веждите. Масажирайте с вендузата външния край на окото в полукръг надолу и нагоре. Повторете 3 - 4 пъти.
Централна част на лицето: прави се с вендуза с ф 20 мм. Започнете от ъглите на устата. Придвижете вендузата от там до долната основа на ушната мида. Задръжте за кратко в центъра на бузите. Редувайте 2-те страни на лицето. След това масажирайте от основата на ноздрите до горния край на ушната мида. Когато извършвате масажа, трябва да внимавате да не разтягате кожата. За целта притиснете с пръсти мястото, от където започва движението на вендузата.
Скули и бузи: Препоръчва се докато правите масажа, да държите устата си отворена (сякаш изговаряте звука "о"). Използвайте вендуза с ф 20 мм. Движете я от средата на бузата до ъгъла на устните на ниво основата на ноздрите и след това до горния край на ушната мида и обратно. Повторете 3 - 4 пъти от едната страна на лицето, след което се прехвърлете от другата страна. Когато кожата леко порозовее, прекратете масажа.
Под брадичката: използвайте вендуза с ф 20 мм. За премахване на мастните натрупвания сложете вендузата под брадичката, след което започнете бавно и плавно, без резки издърпвания да я плъзгате с кръгови движения. Накрая плъзнете в 2-те посоки под арката на челюстта.
Внимание!!!
При първия масаж кожата на лицето може да се зачерви. Това е показател за нарушения в микроциркулацията и индикатор за нуждата от провеждане на процедурите.

Противопоказания:

възпалителни и гнойни процеси на кожата на лицето;
брадавици;
розацея (разширени капиляри);
остро възпаление на лицевия нерв;
хипертрофични белези;
травматични и гъбични заболявания на кожата;
херпес в остър стадий;
хипертрихоза (повишено окосмяване);
хипертония;
хипертонична криза;
тумори;
психични разстройства;
употреба на алкохол;
обостряне на хронични заболявания.
Ако не сте сигурни дали можете да направите правилно масажа на лицето и шията, най-добре се консултирайте със специалист.

Преди употреба: обработете вендузите с 3%-ен разтвор на водороден пероксид, като добавите почистващ препарат, след което ги измийте обилно с вода.
Дезинфекция: потопете вендузите изцяло в 6%-ен разтвор на водороден пероксид и ги оставете да престоят 6 часа при температура не по-ниска от 18 ºС.
Условия на съхранение:
Дръжте вендузите в оригиналната опаковка на недостъпно за деца място.

Размери:

външен диаметър 38 мм;
вътрешен диаметър 20 мм;
височина 80 мм.
Опаковка: 2 броя.

Производител: "SELKOM LTD", Украйна / Одеса.

 

Коментари

Свързани продукти

ВЕНДУЗА ЗА ЛИЦЕ оказва силен анти-ейдж ефект * 2 ВЕНДУЗА ЗА ЛИЦЕ оказва силен анти-ейдж ефект * 2
12.25 лв