Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ АНГЕЛИТЕ - КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ВАШИЯТ СВЯТ С ПОМОЩТА НА АНГЕЛИТЕ

ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ АНГЕЛИТЕ - КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ВАШИЯТ СВЯТ С ПОМОЩТА НА АНГЕЛИТЕ

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 2902 Добави в любими
12.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Вдъхновение от Ангелите – Как да промените вашия свят с помощта на ангелите - Даяна Купър

ISBN:9789546264251
Година на издаване: 2014
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 232

В книгата са включени много упражнения и медитации, които ще ви помогнат да се свържете с вашият ангел - пазител. Ще научите как правилно да разичтате посланията и насоките, които ще променят света ви.
Никога не се отчайвайте, когато загубите нещо. Успокойте се и помолете ангелите да бдят над него и да ви помогнат да го намерите. Ако то по право ви принадлежи, те ще се грижат за него. Ако не, просто оставете нещата такива каквито са.

Задача:
Седнете спокойно и помолете вашия ангел-пазител да помогне на други хора. А след това го помолете да помогне и на вас.

Даяна Купър управлява "Училище за ангели и извисяване", което организира курсове за преподаватели. В качеството си на духовен учител и терапевт тя е помогнала на много хора да осъзнаят мисията на живота си, да реализират заложения си потенциал и да поемат съдбата си в свои ръце. Даяна Купър е автор на много книги, сред които "Духовните закони" и "Извисяване".


Коментари

Свързани продукти

ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ АНГЕЛИТЕ - КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ВАШИЯТ СВЯТ С ПОМОЩТА НА АНГЕЛИТЕ ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ АНГЕЛИТЕ - КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ВАШИЯТ СВЯТ С ПОМОЩТА НА АНГЕЛИТЕ
12.00 лв