Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ВАШИТЕ ТРИ СУПЕРСИЛИ. МЕДИТАЦИЯ, ВЪОБРАЖЕНИЕ, ИНТУИЦИЯ - СОНЯ ЧОКЕТ

ВАШИТЕ ТРИ СУПЕРСИЛИ. МЕДИТАЦИЯ, ВЪОБРАЖЕНИЕ, ИНТУИЦИЯ - СОНЯ ЧОКЕТ

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 42851 Добави в любими
10.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Вашите три сили – Медитация, Въображение, Интуиция – Соня Чокет

ІЅВN: 9789546264701
Гoдинa нa издaвaнe: 2018
Eзиĸ: бългapcĸи
Kopици: меки
Cтpaници: 167

Знаете ли, че всички човешки същества са благословени с три невероятни суперсили, които ни дават способността да живеем в състояние на спокойствие и душевен мир, да създаваме всичко, което сърцето ни пожелае, и да получаваме напътствие и закрила по време на житейското ни пътуване?

Знаете ли, че ако съумеете да ги развиете и облагородите, тези три суперсили могат да ви направят недосегаеми за времето и да ви дарят с вечна младост и безгранична жизненост?

И освен това те могат да ви помогнат да вземете най-добрите решения, да откривате идеалния момент за всичко, да се носите с потока на живота в синхрон и по възможно най-добрия начин и да преживявате вълшебства и радост по пътя си?

Знаете ли, че тези три суперсили могат да подобрят здравето ви, да облекчат стреса, да премахнат страховете ви и да ви донесат изобилие – и всичко това, докато ви помагат да изпълнявате житейската си мисия?

Да, знам, че ви е трудно да повярвате, че всичко това може да бъде вярно, но наистина е така. Всеки от нас има достъп до тези суперсили, които ако бъдат изцяло развити, могат да ни изстрелят във висините на най-вълшебния и благословен живот.

А най-хубавото е, че съвсем лесно можем да развием тези суперсили, защото те по природа са ни вродени. Благодарение на тях можем да се радваме на необикновен живот, а тяхното разгръщане и усвояване е лесно, безпроблемно и съвсем постижимо.

Сигурно вече се питате кои са тези три суперсили?

Това са медитацията, въображението и интуицията. А целенасоченото прилагане на комбинацията от трите допринася за величието и качеството на вашето житейско пътешествие и ви предоставя сигурност и закрила във всеки един момент от него.

Не е трудно да развиете тези суперсили, защото те са ни вродени. С тяхна помощ всички можем да се радваме на удивителен живот. А тяхното овладяване е лесно, успокояващо и дори забавно.

Соня Чокет е световно известна авторка, лечител, интуитивен консултант, духовен учител и водач на душата по пътя на промяната. Заради уникалната си дарба да променя живота и мечтите на хората, тя е търсена по цял свят.

Коментари

Свързани продукти

ВАШИТЕ ТРИ СУПЕРСИЛИ. МЕДИТАЦИЯ, ВЪОБРАЖЕНИЕ, ИНТУИЦИЯ - СОНЯ ЧОКЕТ ВАШИТЕ ТРИ СУПЕРСИЛИ. МЕДИТАЦИЯ, ВЪОБРАЖЕНИЕ, ИНТУИЦИЯ - СОНЯ ЧОКЕТ
10.00 лв