Назад  |   Начало  »  Книги  »  За дома и семейството  »  СИЕЛА  »  БЪЛГАРСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА / THE TREASURES OF BULGARIA - РУМЯНА НИКОЛОВА И НИКОЛАЙ ГЕНОВ - СИЕЛА

БЪЛГАРСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА / THE TREASURES OF BULGARIA - РУМЯНА НИКОЛОВА И НИКОЛАЙ ГЕНОВ - СИЕЛА

Назад към За дома и семейството
Арт.№: 89745 Добави в любими
59.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БЪЛГАРСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА / THE TREASURES OF BULGARIA - РУМЯНА НИКОЛОВА И НИКОЛАЙ ГЕНОВ - СИЕЛА

Казват, че кръстопътят е проклятие и благословия. Освен пътищата, там се срещат и ветровете, които носят семе и живот, но и разруха. Кръстопътят наистина не е защитено място, а спирка или цел на завоеватели. Но пък на него оцеляват и пускат корени само най-устойчивите, съчетали в себе си най-силните гени.
Малката слънчева България се намира на такъв чуден кръстопът.
В днешните й земи времето е оставило дълбоки пластове.Различни култури са съчетали донесеното от другаде и роденото тук. В затишия и бури се е родила уникална смес, дала живот на безброй съкровища.
Безценни природни богатства като в трезор пази нашата България. Няма световни рекорди, но събира богат животински и растителен свят, чудно разнообразие от форми и спомени от младенческата възраст на планетата. Поради тази причина, много забележителности и природни феномени заемат достойно място сред съкровищата на България. Срещат се на всяка крачка в надипления от десетки планини невероятен пейзаж. За свой дом са я избрали стотици видове цветя, дървета, храсти и диви животни.

Тук е най-пленяващата среща на сушата и морето.

Издателство: Сиела.
Издадена: 2019 година.
Корица: Твърда.
Страници: 448.
Тегло: 1,750 кг.
Размери: 23,1 / 29,4 / 3,50 см.
ISBN: 9789542827719.

Коментари

Свързани продукти

БЪЛГАРСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА / THE TREASURES OF BULGARIA - РУМЯНА НИКОЛОВА И НИКОЛАЙ ГЕНОВ - СИЕЛА БЪЛГАРСКАТА СЪКРОВИЩНИЦА / THE TREASURES OF BULGARIA - РУМЯНА НИКОЛОВА И НИКОЛАЙ ГЕНОВ - СИЕЛА
59.90 лв