Назад  |   Начало  »  Материали  »  Порцелан и стъкло  »  Flaska  »  БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ

БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ

Назад към Порцелан и стъкло
Арт.№: 100860 Добави в любими
69.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  • Производител: Flaska
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ

БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ

Бутилката на бъдещето!
Има нов продукт на световния пазар с опростен дизайн, функционален и екологичен.
Това е персоналната бутилка за структуриране на вода Flaška.
Тя може да бъде използвана както вкъщи, така и на работното място, в колата, по време на спорт или пътуване.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан за "ендокринен разрушител" и др.)  във водата. Стъклото е най-добрият материал за съхранение на питейна вода.
Нека го използваме!

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
Използвайки бутилки за многократна употреба, Вие ще допринесете за намаляване на генерираното количество пластмасови отпадъци, и в същото време ще понижите своя собствен въглероден отпечатък.

ЗА СПЕСТЯВАНЕ
С Flaška Вие ще пиете вода с по-добри качества и ще спестите пари, защото водата от чешмата е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната.

СПЕЦИАЛНО ИНФОРМИРАНО СТЪКЛО
Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Данните се предават чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качествените параметри (по-ниска генотоксичност, по-ниско повърхностно напрежение и по-ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани - за 5 минути чешмяната вода "оживява". Освен това е установено, че структурата й наподобява тази на чистата изворна вода и тя придобива по-мек и приятен вкус.
Пиенето на вода от пластмасови бутилки влияе неблагоприятно, както върху нашето здраве, така и за опазване на околната среда. Разрешете тези 2 проблема с бутилката Flaška, създадена за ежедневна и многократна употреба.
Flaška не е обикновена. Тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея обикновена вода от чешмата след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. "жива вода". Учените са открили, че тя наподобява чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.
На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който данните се предават посредством специално устройство, разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират (подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.

Калер Адали - "Щастие"
Калер Адали е символ на положителната енергия в най-чистия й вид. Именно той е представен графично на бутилката. Символът ни припомня, че истинското щастие се определя от текущото състояние на ума. То не може да бъде пренесено в миналото или в бъдещето. Произтича от нашето съзнание и единство с Вселената в дадения конкретен момент. Именно в него ние сме господари на съдбата си, държейки ключа за нашето собствено щастие. Само тук и сега.

Вместимост: 0.500 л.

Производител: Flaška, Словения, EU.

Коментари за БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ

Свързани продукти

БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ 0.50 л СИНЯ - ЩАСТИЕ
69.00 лв