Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Бутилки за вода и аперитив  »  Flaska  »  БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.75 л ПРИЯТЕЛИ

БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.75 л ПРИЯТЕЛИ

Назад към Бутилки за вода и аперитив
Арт.№: 100881 Добави в любими
69.58 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.75 л ПРИЯТЕЛИ

Бутилката на бъдещето!
Има нов продукт на световния пазар с опростен дизайн, функционален и екологичен.
Това е персоналната бутилка за структуриране на вода Flaška.
Тя може да бъде използвана както вкъщи, така и на работното място, в колата, по време на спорт или пътуване.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан за "ендокринен разрушител" и др.)  във водата. Стъклото е най-добрият материал за съхранение на питейна вода.
Нека го използваме!

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
Използвайки бутилки за многократна употреба, Вие ще допринесете за намаляване на генерираното количество пластмасови отпадъци, и в същото време ще понижите своя собствен въглероден отпечатък.

ЗА СПЕСТЯВАНЕ
С Flaška Вие ще пиете вода с по-добри качества и ще спестите пари, защото водата от чешмата е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната.

СПЕЦИАЛНО ИНФОРМИРАНО СТЪКЛО
Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Данните се предават чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качествените параметри (по-ниска генотоксичност, по-ниско повърхностно напрежение и по-ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани - за 5 минути чешмяната вода "оживява". Освен това е установено, че структурата й наподобява тази на чистата изворна вода и тя придобива по-мек и приятен вкус.
Пиенето на вода от пластмасови бутилки влияе неблагоприятно, както върху нашето здраве, така и за опазване на околната среда. Разрешете тези 2 проблема с бутилката Flaška, създадена за ежедневна и многократна употреба.
Flaška не е обикновена. Тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея обикновена вода от чешмата след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. "жива вода". Учените са открили, че тя наподобява чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.
На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който данните се предават посредством специално устройство, разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират (подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.

Бутилките от колекцията Flaška Neo Design са защитени с калъф от 3 мм неопрен, който е здрав и не се къса. Ето защо този модел е подходящ за хората, които ще използват Flaška интензивно. С неопрена бутилката е добре защитена от удари. Той е водоустойчив и не позволява намокряне на Flaška при пълненето й с вода. От друга страна калъфът предпазва водата в бутилката от температурните изменения. В началото неопренът има лека специфична миризма, която по - късно изчезва. Логото на Flaška е също дискретно отбелязано върху нея.
Flaška Neo Design има разнообразни приложения (в дома, на работното място, по време на спорт, при пътувания, в колата и др.). Всички модели от колекцията символизират различни елементи от природата. Избраните мотиви са изчистени, опростени и разбираеми, както самата бутилка Flaškа.

Предимства:

  • изработена от програмирано стъкло;
  • с 3 мм неопренов калъф, който предпазва бутилката от счупване и водата от температурни изменения;
  • в множество различни и атрактивни дизайни;
  • изключително здравословна - опазва и околната среда.

Вместимост: 0.750 л.

Производител: Flaška, Словения, EU.

Коментари

Свързани продукти

БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.75 л ПРИЯТЕЛИ БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.75 л ПРИЯТЕЛИ
69.58 лв