Назад  |   Начало  »  Bruer  »  БРУЕР ULTRAX МЕДАЛЬОН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ

БРУЕР ULTRAX МЕДАЛЬОН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ

Назад към
Арт.№: 96308 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БРУЕР ULTRAX МЕДАЛЬОН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ

Електронен ултразвуков прибор под формата на медальон за защита на кучета и котки от ектопаразити - кърлежи и бълхи.

Действие - ULTRAX генерира серия от ултразвукови импулси които са безвредни и незабележими за хората и животните и предпазват домашните любимци от ухапвания на кръвосмучещите насекоми без употреба на химически вещества.
ULTRAX е особено подходящ употреба при животни отслабнали в резултат на заболяване или такива на преклонна възраст с намалена имунна защита.
Препоръчва се за защита на кучета и котки живеещи в домове с малки деца, бременни и кърмещи жени поради липсата на всякакви химически продукти поставящи в риск човешкото здраве.

Обхват на ефективното действие - до 1.5 метра.

Начин на употреба - Отстранете пластмасовото езиче, за да се активира литиевата батерия /несменяема/. Четирите мигания на светлинния индикатор показват, че устройството е включено. След като е включена живота на батерията продължава около една година. Поставете UltraX върху нашийника на животното със страната с отворите навътре, по посока на тялото.

Мерки за безопасност - След изтичане на ефективния живот на батерията я предайте на обозначените за целта места за безопасна преработка.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: С.С.-.А.А., Италия.

Коментари

БРУЕР ULTRAX МЕДАЛЬОН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ БРУЕР ULTRAX МЕДАЛЬОН ЗА КУЧЕТА И КОТКИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ И БЪЛХИ