Назад  |   Начало  »  Bruer  »  БРУЕР B-MITES CONTROL HOME ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО СРЕЩУ АЛЕРГИИ ОТ ДОМАШЕН ПРАХ И АКАРИ

БРУЕР B-MITES CONTROL HOME ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО СРЕЩУ АЛЕРГИИ ОТ ДОМАШЕН ПРАХ И АКАРИ

Назад към
Арт.№: 96309 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БРУЕР B-MITES CONTROL HOME - ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО срещу алергии от домашен прах и акари

Това малко електронно устройство е идеалното нетоксично и екологично решение за борба с домашните акари, едни от основните причинители на респираторни алергии наред с домашния прах. Устройството работи чрез генериране на ултразвук, които е недоловим за човешкото ухо и не безпокои домашните любимци. Постоянната работа на D-Mite позволява да се намали концентрацията на прах и акари в битовите и работните помещения и постепенно да отшумят симптомите на страдащите от алергии. Първите резултати може да се забележат малко след като устройството е включено.

D-Mite Away се включва в стандартна ел.мрежа 230 V AC 50Hz и може да покрие пространство от около 90 кубически метра. За да получите най-добри резултати е препоръчително да използвате устройството непрекъснато и да го инсталирате във всяко помещение, в което живеят или работят страдащи от алергии хора. След включването на прибора в ел. мрежа ще се активира слаба синя светлина мигаща около З секунди (фаза калибриране), а след това светодиода ще свети постоянно. Когато D-Mite Away е включен той излъчва тих тиктакащ звук, който може да бъде чут с ухо поставено в близост до устройството. Ако се наложи да изключите D-Mite Away, за да го преместите в друг контакт изчакайте около 10 секунди преди да го включите отново, за да позволите нормалното калибриране на устройството. Ефективността е демонстрирана чрез тестове в университет в Италия. Продуктите са тествани от акредитирана Европейска агенция за електромагнитна съвместимост, електрическа безопасност и емисии на ултразвук.

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Италия.

Коментари

БРУЕР B-MITES CONTROL HOME ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО СРЕЩУ АЛЕРГИИ ОТ ДОМАШЕН ПРАХ И АКАРИ БРУЕР B-MITES CONTROL HOME ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО СРЕЩУ АЛЕРГИИ ОТ ДОМАШЕН ПРАХ И АКАРИ