Назад  |   Начало  »  COSMOPOLIS LTD  »  БОГОВЕ-МЪДРЕЦИ ШОУШИН, ЛИШИН, ФУШИН - даряват благосъстояние и здраве, COSMOPOLIS

БОГОВЕ-МЪДРЕЦИ ШОУШИН, ЛИШИН, ФУШИН - даряват благосъстояние и здраве, COSMOPOLIS

Назад към
Арт.№: 2530 Добави в любими
9.27 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Тримата Богове-Мъдреци - носят успехи, здраве и дълголетие

Тримата Звездни Мъдреци символизират трите основни успеха в живота на човек : здраве и дълголетие за всеки член на семейството,  постигане на материално богатство, здраво семейство и власт. Вярва се, че Звездните мъдреци Фу, Лу и Шу ще донесат в дома ви щастие и благоденствие. Те са символ на божествена власт и заемат много важно място във Фън Шуй.  Обединени, те са съвършен символ носят щастие, дълголетие и просперитет, като същевременно охраняват дома, бизнеса и семейството. 

Фу- е най-популярния от тях.  Той носи щастие, късмет, благополучие и материален просперитет. Фу обикновено е заобиколен от множество монети, символ на изобилието и богатството. 

Лу символизира господството и властта в семейството. Ако му се помолите искрено ще ви дари с наследник. Свързва се с достойнство, охолство,богатствои задоволеност. Закриля децата в дома, като ги предпазва от трудности и болести. Често е изобразяван с дете на ръце, символизирайки мощта силата и доверието. 

Шу е божеството на здравето и дълголетието. Закриля семейството и дава сила на мъжете да се справят с трудностите. Почти винаги е изобразяван с праскова в ръка. Тя символизира безсмъртието и дълголетието.  

Звездните мъдреци са чудесно средство за подобряване на енергията в центъра (сърцето) на дома. Срещат се в много домове по целия свят, като понякога са им отделени дори специални стаи. Смята се, че те имат нужда от размисъл и покой и затова се нуждаят от "личен живот". Най-доброто място за тях е северозападната част на дома, подходящи са и в Сектора на Кариерата, Сектора на Семейството и Сектора на Богатството.

Материал: резин

Приблизителен размер: 1о/10/8 см.

Произход: Китай

Коментари

Свързани продукти

БОГОВЕ-МЪДРЕЦИ ШОУШИН, ЛИШИН, ФУШИН - даряват благосъстояние и здраве, COSMOPOLIS БОГОВЕ-МЪДРЕЦИ ШОУШИН, ЛИШИН, ФУШИН - даряват благосъстояние и здраве, COSMOPOLIS
9.27 лв