Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  VALENTIS  »  БИФОВАЛ БЕБЕ - улеснява храносмилането, облекчава подуването на корема - х 12 саше

БИФОВАЛ БЕБЕ - улеснява храносмилането, облекчава подуването на корема - х 12 саше

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 3394 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Бифовал бебе - саше х 12 броя

Lactobacillus rhamnosus 110 мг; 
Lactobacillus acidophilus DDS-1 7 мг;
Bifidobacterium bifidum infantis 50 мг. 
Bifidobacterium bifidum 50 мг.

Общият брой на активни бактерии в една таблетка е 3,15 милиарда cfu*. 

Помощни вещества: Антислепващ агент - силициев двуокис, инулин.

Показания: За поддържане на естествената стомашно-чревна микрофлора, подпомага усвояването на храната, подсилва имунната система. 
cfu, colony forming unit броят на жизнеспособните бактерии, които са в състояние да се заселят в червата, създавайки милиарди нови колонии от бактерии.

Ефект:

Пробиотиците са микроорганизми, които се причисляват към естествената човешка микрофлора и оказват положително влияние върху здравето на човека. Активно участват в поддържането на стомашно-чревната микрофлора, стимулират имунитета и подпомагат пълноценното усвояване на храната. 

Действие: 

  • Подобряват функцията на храносмилателната система и разлагането на лактоза, когато човек има непоносимост към нея; 
  • Облекчават подуването на корема; 
  • Улесняват чревното усвояване на минерали като магнезий, калций и цинк от ферментиралите влакна, които не се разграждат от ензимите на панкреаса; 
  • Укрепват имунната система; 
    Предотвратяват появата на диария, причинена от вируси и бактерии.

Показания за употреба:

1. Подпомага естествената микрофлора по време на лечение с широкоспектърни антибиотици и глюкокортикоиди.
2. При хипотрофични новородени, недоносени или бебета на изкуствено хранене, родени чрез Цезарово сечение, с цел насърчаване на естествената микрофлора.
3. Като адювант:

  • За по-добро разлагане на лактозата; 
  • При пациенти със синдром на дразнимото черво; 
  • При чести инфекции на дихателните пътища и атопичен дерматит;
  • След диария, причинена от вируси и бактерии, псевдомембранозен колит, при пациенти с улцерозен колит и болестта на Крон.

Начин на приложение: За бебета и малки деца се разтварят 1-2 пакетчета Бифовал бебе във вода, сок или мляко, един път дневно. За кърмачета и деца до 2-годишна възраст, смачкайте 1-2 Бифовал деца таблетки с мляко или сок. Деца от 2 до 12 години трябва да вземат по 1 таблетка Bifoval за деца - 2 пъти на ден. Деца на възраст от 12 години и възрастни трябва да приемат по 1 капсула Бифовал 2 пъти дневно. При пациенти с болести на червата е препоръчително да се приема 1 капсула, преди хранене с 1 чаша вода.
За хора на антибиотично лечение се препоръчва да се вземат Бифовал деца и Бифовал 30-60 минути, след като антибиотиците са били приети (изпити).

Начин на съхранение: При температура от 2 ° C - 8 ° , в хладилник.

Опаковка: 12 сашета

Произход: Швейцария

Коментари

Свързани продукти

БИФОВАЛ БЕБЕ - улеснява храносмилането, облекчава подуването на корема - х 12 саше БИФОВАЛ БЕБЕ - улеснява храносмилането, облекчава подуването на корема - х 12 саше