Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  EVITAL  »  БЕЙБИ ГАРД Д3 - допринася за нормалното състояние на костите и зъбите при бебетата и децата - капсули x 40, EVITAL

БЕЙБИ ГАРД Д3 - допринася за нормалното състояние на костите и зъбите при бебетата и децата - капсули x 40, EVITAL

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 4064 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Бейби гард Д3/Baby Guard D3 – капсули х 40

Хранителната добавка Baby Guard D3 съдържа 40 единични дози - капсули, които осигуряват правилното дозиране на продукта. Бейби гард е подходящ за кърмачета след първите 24 часа от раждането, за бебета на смесено или изкуствено хранене и за деца, в интензивен растеж. Задължително е да се консултирате с лекар!

Действие:
Коригира състоянието на зъбите и костите при деца и бебетата. Подобрява приемането на фосфор и калций. Съдейства за нормалното функциониране на имунната система. Гарантиран начин да се доставят нужните количества витамин D през зимните периоди.

Активни съставки:
- Витамин D3 – подобрява състоянието на зъбите и костите, улеснява усвояването на фосфор и калций, също така и спомага за необходимото ниво на калций в кръвта. Оказва помощ за правилното действие на имунната система.
- Маслиново масло – мастните киселини, които се съдържат в това масло са близки на тези в майчиното мляко. Това го прави подходящо за деца с хранителни алергии.

Състав: Витамин D3, маслиново масло, желатин - желиращ агент; глицерол - влагозадържащ агент.

Начин на употреба: По 1 капсула на ден за бебета и деца.

Опаковка: 40 капсули

Коментари

Свързани продукти

БЕЙБИ ГАРД Д3 - допринася за нормалното състояние на костите и зъбите при бебетата и децата - капсули x 40, EVITAL БЕЙБИ ГАРД Д3 - допринася за нормалното състояние на костите и зъбите при бебетата и децата - капсули x 40, EVITAL