Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  БЕЗУМЕЦЪТ ОТ ТАРО - ДЕНИЦА ДИЛОВА - СИЕЛА

БЕЗУМЕЦЪТ ОТ ТАРО - ДЕНИЦА ДИЛОВА - СИЕЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 45642 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БЕЗУМЕЦЪТ ОТ ТАРО - ДЕНИЦА ДИЛОВА - СИЕЛА

Авторката Деница Дилова е родена през 1973 година в Червен бряг. По-късно се премества в Разград, където живее и до днес. През 2014 година тя участва в първия анонимен конкурс за Нов български роман и става победител с ръкописа си "Непорочна практика".

В книгата "Безумецът от Таро" авторката ни разказва една история за доброто момиче и лошото момче. Те са напълно непознати, защото се движат по различни маршрути и нямат пресечни точки. Той върви по ръба на закона и по тази причина попада в съдебната зала. Тя е човек на закона, облечена в тога. Всичко това е така до момента, в който техните погледи се срещат и за миг тя става жената, а той - просто мъжът. Надя Черняк е съдия, красива и успешна в своята професия. Уважавана от обществото жена на отдаден съпруг и майка на две обичани деца. Животът й е толкова уреден, образцов и в същото време задушаващ.
Доминик е баск, който търси убежище в България. След онзи кратък миг в съдебната зала, всичко ще се промени и за двамата. Любовта им е пламенна, нежна и страстна. Срещат се на публични места в град, в който нищо не остава скрито. Те са невидими за погледите на хората, но не и за една охранителна камера. Дали си заслужава да се спаси любовта от пепелта на един пламтящ свят?

Автор: Деница Дилова.
Година на издаване: 2018 година.
Издателство: Сиела.
Страници: 152.
ISBN: 9789542825722.
Тегло: 0.300 kg.
Корица: Мека.

Коментари

Свързани продукти

БЕЗУМЕЦЪТ ОТ ТАРО - ДЕНИЦА ДИЛОВА - СИЕЛА БЕЗУМЕЦЪТ ОТ ТАРО - ДЕНИЦА ДИЛОВА - СИЕЛА