Назад  |   Начало  »  Козметика  »  Козметика за бебе  »  CEUMED  »  БЕБЕ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА - хидратира и подхранва кожата, страдаща от атопичен дерматит- 100 гр., ЦЕУМЕД

БЕБЕ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА - хидратира и подхранва кожата, страдаща от атопичен дерматит- 100 гр., ЦЕУМЕД

Назад към Козметика за бебе
Арт.№: 82157 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЦЕУМЕД БЕБЕ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА 100 гр.

Често срещан дерматологичен проблем сред бебетата и децата е сухата и много суха кожа, което може да бъде причина за дразнене и сърбеж с различна интензивност и възможно възпаление впоследствие.
Сухата, много суха кожа, както и кожата, склонна към атопичен дерматит постепенно увеличава чувствителността си, като се нарушава и бариерната й функция. Често използван метод за лечение и възстановяване на защитния слой на кожата е прилагането на препарати, съдържащи глицерин и липиди, които рехидратират и подпомагат възстановяването на липидния баланс в кожата.

CEUMED BABY крем за суха и много суха кожа хидратира и подхранва кожата, страдаща от атопичен дерматит. Благодарение на високото съдържание на липиди (50%), кремът бързо възстановява липидния баланс на кожата, като същевременно я рехидратира.

Приложение:

  • за суха, много суха кожа и кожа, склонна към атопичен дерматит;
  • като допълнително лечение към лечение със стероиди;
  • стабилизиращо лечение между две лечения със стероиди;
  • нежно нанасяйте върху засегната кожа, два пъти дневно;
  • препоръчва се по-често нанасяне, но максимум 6 пъти.

Състав:
Съдържа 50% липиди и 20% глицериди за незабавно възстановяване на липидния баланс и рехидратация, глицерин и бадемово масло.
Не съдържа парфюми, оцветители и парабени.
С клинично доказана ефективност.

Опаковка:
100 g.

Производител: Dermatonics Ltd., Обединено Кралство.

Коментари

Свързани продукти

БЕБЕ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА - хидратира и подхранва кожата, страдаща от атопичен дерматит- 100 гр., ЦЕУМЕД БЕБЕ КРЕМ ЗА СУХА КОЖА - хидратира и подхранва кожата, страдаща от атопичен дерматит- 100 гр., ЦЕУМЕД