Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  АЮРВЕДА РЪКОВОДСТВО ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ – Д-Р ВАСАНТ ЛАД

АЮРВЕДА РЪКОВОДСТВО ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ – Д-Р ВАСАНТ ЛАД

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 1637 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 4.0/5 на базата на 2 оценки

Информация

Аюрведа ръководство за домашно лечение - д-р Васанд Лад

ISBN: 9789546264381
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 456

Книгата е написана върху основата на древната лечебна система от Индия, която съществува повече от 5 хиляди години. Аюрведа предлага алтернативни методи за замяна на съвременните лекарства с лесни за изпълнение практически съвети. Авторът обяснява принципите стоящи в основата на науката и прави задълбочен анализ на психическите и физическите характеристики на всяка една от трите доши на системата ум-тяло: вата, питта и капха. След като научите какъв тип е вашето тяло , д-р Лад ще ви помогне да започнете своето пътуване към състояние на психическо и физическо благополучие и равновесие.

Книгата е ценен помощник за лекуване на хронични проблеми и общи заболявания с терапевтични методи, съобразени с вашите индивидуални потребности. Ще разберете кои са методите и начините за лечени: – медитация, рецепти и билкови чайове, йога, лечение на грип, зъбобол, висок холестерол, запек, лечение на нощни кошмари при деца, затлъстяване, камъни в бъбреците при бременност, алергии, главоболие, възпалено гърло, депресия, тревожност и други. Представени са различни и диети и аюрведични техники за предпазване от заболявания и вируси, за да можете да  се радвате на здравословен и жизнен живот.

Всички масла и билки, препоръчани в книгата могат да бъдат лесно открити в билковите аптеки, магазините за здравословни храни и биопродукти.

Д-р Смит е бакалавър по медицина и хирургия, бакалавър по аюрведа и магистър на приложните науки. В продължение на 3 години е бил директор на аюрведична болница В Пуна, Индия. Автор е на много книги за аюрведа и световен експерт по аюрведична медицина. Директор и основател на Аюрведичния институт в Албъкъри, Ню Мексико, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

АЮРВЕДА РЪКОВОДСТВО ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ – Д-Р ВАСАНТ ЛАД АЮРВЕДА РЪКОВОДСТВО ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ – Д-Р ВАСАНТ ЛАД
25.00 лв