Назад  |   Начало  »  Материя  »  Естествени камъни  »  ВАНТОНИ  »  АХАТ МАЛКИ ПЛОЧКИ - за равновесие, хармония и увереност

АХАТ МАЛКИ ПЛОЧКИ - за равновесие, хармония и увереност

Назад към Естествени камъни
Арт.№: 1472 Добави в любими
7.50 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Ахат малки плочки - разкрива творческият потенциал, носи увереност и спокойствие

Плочките Ахат са много добре полирани и имат елипсовидна форма. Вписват се чудесно във всеки интериор. Носят просперитет, увереност и равновесие. Могат да бъдат подредени в произволна композиция или да се поставят самостоятелно. Плочките могат да послужат като основа за направата на декорации и сувенири.

Ахатът е познат на човечеството от древни времена и веднага грабва погледа със своята мистичност. Притежава мощни балансиращи свойства и осигурява равновесие между емоционалните, физическите, духовните и интелектуалните състояния. Извор на дълголетие и здраве. Предпазва от енергийни вампири и уроки. Кафявият Ахат спомага за реализиране на съкровените желания и повишава вярата в собствените сили. Развива уникалният творчески потенциал и съдейства за вземане на правилни решения в живота. В миналото Кафявият Ахат се е носел от войните на бойното поле, а днес е мощен източник на успех във всяко начинание.

Произход: Бразилия

В забележка посочете желаната от Вас плочка (цвят). Посочената цена е за една плочка.

НАЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ: ЗЕЛЕНА, РОЗОВА, КАФЯВА, ЧЕРНА.

Коментари

Свързани продукти

АХАТ МАЛКИ ПЛОЧКИ - за равновесие, хармония и увереност АХАТ МАЛКИ ПЛОЧКИ - за равновесие, хармония и увереност
7.50 лв