Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за астрология  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  АСТРОЛОГИЯ С АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ И ЯСМИН БОЛАНД

АСТРОЛОГИЯ С АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ И ЯСМИН БОЛАНД

Назад към Книги за астрология
Арт.№: 5705 Добави в любими
11.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Астрология с Ангелите – Разкрийте ангелите, свързани с вашата рождена карта – Дорийн Върчу и Ясмин Боланд

ISBN: 9789546264534
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 206

Един от най-сигурните и точни методи за откриване на истинския Аз е астрологията. С нейна помощ може да се разбере целта на живота, вашата личност, енергийните цикли и взаимоотношенията.

Всеки човек има астрологична рождена карта и упълномощени ангели-пазители, които да ни напътстват през целия живот. Ангелите-пазители се ръководят от могъщите архангели, към които също можем да се обърнем за помощ. Архангелите имат характерни черти и определени роли, които отговарят за всеки астрологичен знак. В настоящата книга са описани подробно 12-те зодиакални знака и свързаните с тях архангели. Описани са връзките между отделните знаци и Марс, Венера, Меркурий, Луната и Слънцето. Информацията тук ще ви помогне да се свържете с архангелите, които управляват вашата рождена карта. Това от своя страна ще ви помогне да излекувате тъмната страна на личността си, да откриете своите положителни качества и черти. Обръщайки се към архангелите от вашата рождена карта, вие ще следвате насоките на сърцето и ще подобрите удовлетворението от живота.

Коментари

Свързани продукти

АСТРОЛОГИЯ С АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ И ЯСМИН БОЛАНД АСТРОЛОГИЯ С АНГЕЛИТЕ - ДОРИЙН ВЪРЧУ И ЯСМИН БОЛАНД
11.00 лв