Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Уреди - бебешки  »  CEUMED  »  АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТА

АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТА

Назад към Уреди - бебешки
Арт.№: 82164 Добави в любими
12.74 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТА

Инструкции за употреба
Аспираторът за нос се използва за отстраняването на носния секрет, който се е събрал в носа на детето, като по този начин се облекчава неговото дишане и се избягват усложненията.
Използване на аспиратора за нос: Поставете накрайника за уста, напиращ се в края на тръбичката, във вашата уста, а меката част на аспиратора за нос - в носа на бебето. Вакуума можете да регулирате със силата на всмукване с устата си. За постигане на добър ефект едната ноздра винаги трябва да се затвори. Ако секретът в носа е много прилепнал, преди изсмукване го разхлабете с физиологичния солен разтвор (Nad), намиращ се в кутията. Изсмукването да се извършва с прекъсвания докато ноздрата не се изпразни от секретите.
 

Предимства на аспиратора за нос:
• Лесен за използване, безопасен, заема малко място, безшумен, лесно и бързо се почиства, може да се стерилизира, накрайникът за нос е от мек ТРЕ (термопластичен еластомер), биосъвместим, не предизвиква дразнене, алергии, благодарение на медицинската пластмаса
• Използването на приспособлението изисква повишено внимание при наранена ноздра, склонност към кървене на носа, хронично кървене. При използването му е необходим надзор!
Почистване на аспиратора за нос: пластмасовите части на аспиратора за нос и неговата тръбичка са топлоустойчиви. Преди и след всяка употреба да се стерилизира в кипяща вода. След изсушаване да се съхранява сглобен, на чисто място.
ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МИКРОВЪЛНОВО УСТРОЙСТВО Е ЗАБРАНЕНО!

Производител: EU

Коментари

Свързани продукти

АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТА АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО БЕБЕ ЗА ИЗСМУКВАНЕ С УСТА
12.74 лв