Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  RAMCOPHARM  »  АРТИШОК ПЛЮС - подобрява функционирането на черния дроб - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM

АРТИШОК ПЛЮС - подобрява функционирането на черния дроб - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 4194 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Артишок Плюс – хранителна добавка – желатинови капсули х 50 броя

Действие: Продукта съдържа сух екстракт от листа на Артишок в комбинация с витамини А, С и Е. Артишокът е едно от най-старите култивирани растения. Среща се в Южна Америка и Югозападна Европа. Полезните ефекти на растението са описани още от древногръцкият философ Теофраст, който е бил ученик на Аристотел. Сухият екстракт от листата на това растение съдържат вещества с висока биологична стойност, като флавоноиди, лутеолин, цинарин и кафеилхинни киселини. Те стабилизират чернодробните клетки и имат благоприятно въздействие върху функциите на черния дроб. Артишок Плюс помага още при повръщане и повдигане, болки в корема, проблеми с храносмилането и газове. Продукта има и силно антиоксидантно действие.

Състав на 1 капсула: Сух екстракт от листата на Артишок - 100 mg; Витамин Е - 4 mg α-TE; Витамин А - 300 μg RE; Витамин С - 20 mg.

Начин на употреба: Три пъти на ден по една капсула, за предпочитане по време на хранене.

Съхранение: На сухо, тъмно, прохладно и недостъпно за малки деца място.

Внимание: Хранителната добавка не е заместител на здравословното и разнообразно хранене. Не превишавайте дневната доза. Не се препоръчва за деца.

Опаковка: 50 желатинови капсули

Произход: България

Коментари

Свързани продукти

АРТИШОК ПЛЮС - подобрява функционирането на черния дроб - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM АРТИШОК ПЛЮС - подобрява функционирането на черния дроб - желатинови капсули х 50, RAMCOPHARM