Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Аро Лайф  »  АРОФОЛИКАЦИД МЕТА таблетки 400 мкг. * 90 АРО ЛАЙФ

АРОФОЛИКАЦИД МЕТА таблетки 400 мкг. * 90 АРО ЛАЙФ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 88333 Добави в любими
10.58 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

 АРОФОЛИКАЦИД МЕТА таблетки 400 мкг. * 90 АРО ЛАЙФ

Предназначение: Подпомага нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, кръвообразуването, нормалния синтез на аминокиселини и метаболизъм на хомоцистеина. Благоприятства функцията на имунната, нервната и сърдечносъдовата системи. Спомага за намаляване на чувството на умора и отпадналост.

Калциев L-метилфолат е активната форма на фолиевата киселина. Бионаличността на L-метилфолата е около 7 пъти по-висока от тази на неактивната фолиева киселина.
L-метилфолатът е есенциален за клетъчното делене, репродуктивните функции и синтеза на ДНК. Той допринася за правилното развитие и растеж на тъканите на плода през вътреутробното му развитие, като особено важна е ролята му за нормалното развитие на нервната система. Препоръчително е фолиевата киселина да се включи към дневния прием като добавка в периода преди и по време на бременност, тъй като невралната тръба (зачатък на главен и гръбначен мозък) на плода се формира в първите 4-5 седмици, когато бременността най-често още не е установена.
В периода на кърмене необходимостта от фолиева киселина е завишена, защото тя помага за възстановяването на организма, а освен това се изчерпва по-бързо, задоволявайки дневните потребности на майката и бебето.

Продуктът АроФоликацид Мета осигурява 400 µg калциев L-метилфолат – оптимално дневно количество от тази лесноусвоима форма.

Състав (в 1 таблетка): Калциев L-метилфолат 400 µg (100% от ПДП*), микрокристална целулоза, лактоза, модифицирано нишесте, пшенично нишесте, талк, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка на ден. Продуктът е подходящ за употреба при бременност и кърмене.

Опаковка: 90 таблетки.

Произведено от: ФОРТЕКС Нутрасютикалс ООД, за АРОМАНИЯ ООД, България.

Коментари

Свързани продукти

 АРОФОЛИКАЦИД МЕТА таблетки 400 мкг. * 90 АРО ЛАЙФ АРОФОЛИКАЦИД МЕТА таблетки 400 мкг. * 90 АРО ЛАЙФ
10.58 лв