Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  АРГИНИН АКГ прах с аромат на лимон 350 гр., СУОНСЪН

АРГИНИН АКГ прах с аромат на лимон 350 гр., СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51354 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН АРГИНИН АКГ прах с аромат на лимон 350 гр.

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Хранителната добавка на прах Аргинин АКГ на компания „Swanson” подобрява здравето на кръвоносните съдове. Продуктът помага на организма да произвежда азотен оксид, а по този начин се поддържат нормалните стойности на кръвното налягане. Има свеж вкус на лимон.

Аминокиселината L-аргинин участва в много жизненоважни процеси в организма (от детоксикацията до производството на енергия). Най-ценното й въздействие безспорно е свързано със здравето на кръвоносната система.

L-аргининът е ключов играч в производството на азотен оксид - съединение, което помага да се поддържат в оптимално състоянието стените на кръвоносните съдове. По този начин се стимулира кръвообращението и се поддържа кръвното налягане в нормален диапазон. Тези фактори правят L-аргинина полезен за цялата сърдечно-съдова система. Доброто й здраве, от друга страна, се отразява отлично на сексуална функция, която зависи до голяма степен от кръвообращението.

Аргининът на прах доставя на организма високо концентрирана доза от аминокиселината - цели 5 грама - в 1 мерителна лъжица. Продуктът се отличава с апетитен естествен аромат на лимон и се разтваря лесно във вода, за да се приема като приятна хранителна напитка.

Съдържание:

Състав  в една меритална лъжица от 75 грама
Общо въглехидрати 1 грам
Калий  40 милиграма

L-Аргинин AKG (във вид на Алфа-кетоглутарат)

5 грама

Други съставки: Ксилитол, натурални аромати, калиев цитрат, стевия.

Начин на приложение: Като хранителна добавка смесете една мерителна лъжичка с любимата си напитка или вода и приемайте продукта два или три пъти на ден.

Предупреждение: Продуктът не е предназначен за употреба от деца, бременни жени и кърмачки. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако имате бъбречно или чернодробно заболяване. Намалете дозата, ако имате гадене, коремни спазми или диария. Не надвишавайте препоръчителното количество за дневен прием. Съхранявайте на хладно и тъмно място, без достъп на деца.

Опаковка: 350 грама прах.

Производител: SWANSON, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

АРГИНИН АКГ прах с аромат на лимон 350 гр., СУОНСЪН АРГИНИН АКГ прах с аромат на лимон 350 гр., СУОНСЪН