Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИЗДАТЕЛСТВО ПАРИТЕТ  »  АНТИВИРУСЕН БЛОК НА СЪЗНАНИЕТО. МАНТРИ ПРОТИВ ПСИХОВИРУСИТЕ, САН ЛАЙТ

АНТИВИРУСЕН БЛОК НА СЪЗНАНИЕТО. МАНТРИ ПРОТИВ ПСИХОВИРУСИТЕ, САН ЛАЙТ

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 81150 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 978-619-153-085-4
Година: 2015
Страници: 208
Корици: меки
Език: български

Съзнанието, присъщо на висшето божествено творение – човека, го отличава от нисшите твари. Той възприема света осъзнато и осмислено. И колкото по-чисто е съзнанието му, толкова по-силен, по-свободен и по-щастлив се чувства. Човекът чертае планове, преследва мечтите си, осъзнава себе си като творец на живота си, като неразделна част от Вселената.

Често обаче съзнанието ни е подложено на атаките на патогенни вируси, които подкопават силите ни и помрачават мислите ни. Понякога вирусите причиняват масови поражения на разсъдъка. Към психическите безумства се отнасят религиозните войни, бунтовете, революциите, провокирани от омраза, мъст, вина, чувство за малоценност.

Какво да правим? Какви са антивирусите на съзнанието, къде да ги търсим и как да ги използваме? Ако прочетете новата книга на Сан Лайт, ще научите какви са начините за откриване на опасните вируси и средствата за борба с тях. Не позволявайте на вирусите да съсипят живота ви!

Коментари

Свързани продукти

АНТИВИРУСЕН БЛОК НА СЪЗНАНИЕТО. МАНТРИ ПРОТИВ ПСИХОВИРУСИТЕ, САН ЛАЙТ АНТИВИРУСЕН БЛОК НА СЪЗНАНИЕТО. МАНТРИ ПРОТИВ ПСИХОВИРУСИТЕ, САН ЛАЙТ