Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Витамини и Добавки за деца  »  NATUR PRODUKT  »  АНГИ-СЕПТ БЛИЗАЛКИ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА * 4 бр.

АНГИ-СЕПТ БЛИЗАЛКИ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА * 4 бр.

Назад към Витамини и Добавки за деца
Арт.№: 85858 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АНГИ-СЕПТ БЛИЗАЛКИ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА * 4 бр.

Медицинско изделие за деца над 3-годишна възраст с екстракти от Исландски лишей, листа на салвия и корени на аптечна ружа.
Съставките на АнгиСепт близалки ЗА ДЕЦА действат като предпазен филтър за лигавицата на устата и гърлото. Благодарение на своето действие те облекчават възпалението на гърлото при настинка, което се проявява с болка, чувство за парене и сухота в гърлото и затруднено преглъщане.
Предпазният слой, който образува продуктът, спира вредното въздействие на външните фактори (като сухи помещения, сух и замърсен въздух). Близалките може да се използват и при симптоми на пресипналост и загуба на гласа.
АнгиСепт близалки ЗА ДЕЦА спомагат за възвръщане на баланса и възстановяване на основната предпазна функция на лигавицата. Те също така хидратират и освежават лигавицата на устата и гърлото.

- Хидратира и успокоява лигавицата на гърлото
- Облекчава болката
- Успокоява възпаленото гърло

Начин на употреба:
Максимално допустима доза: 3 близалки в рамките на 24 часа.

Съдържание: Всяка близалка съдържа Екстракт от исландски лишей, витамин С, екстракт от корени на аптечна ружа, сок от арония, екстракт от салвия. Помощни вещества: захар, сироп от глюкоза, регулатор на киселинноста: лимонена киселина, натурални аромати, оцветители Е100, Е120.

Съхранение:
Съхранявайте на недостъпно за деца място. Да се съхранява при стайна температура, далече от влага и светлина в оригиналаната опаковка.

Предупреждения и предпазни мерки: Да не се дава на деца под 3 години или на лица с известна свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

Информация за диабетици: Ангисепт за деца съдържат захар. Да не се използва от диабетици.

Опаковка: 4 броя близалки.

Производител: Natur Product, Полша.

Видео

Коментари

Свързани продукти

АНГИ-СЕПТ БЛИЗАЛКИ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА * 4 бр. АНГИ-СЕПТ БЛИЗАЛКИ ЗА ГЪРЛО ЗА ДЕЦА * 4 бр.