Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  АНГЕЛИТЕ – ДАЯНА КУПЪР

АНГЕЛИТЕ – ДАЯНА КУПЪР

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 653 Добави в любими
9.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Ангелите - Даяна Купър

ISBN: 9789546264060
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 176

Много хора споделят, че вярват в ангелите, но малко са онези, които ги познават наистина и общуват съзнателно с тях. Да, ангелите съществуват наистина – те са изключително развити същества с фини и много по-бързи вибрации от човешките и обикновено за нас са невидими. Ангелите са готови да ни подкрепят, да ни помагат, да ни лекуват, както и да ни насочват – само е нужно да ги помолим за това. В тази книга Даяна Купър споделя за собствените си срещи с ангелите, а също и истории на хора, които са приели ангелите в своя живот. Някои ангели имат грижата за мащабните проекти на Вселената, а други се занимават с дребните задачи от ежедневието. Някои отговарят за ритуали и празници, а други помагат за лечението на хората.

Докато четете книгата, ще имате възможност да научите различни техники за визуализация и практики, чрез които да се свържете със своя ангел-пазител и да призовете в своя живот невероятната сила на архангелите при различни ситуации. Авторката Даяна Купър обяснява и за ангелите, отговарящи за природното царство и дава насоки как да ги призовете на помощ, когато сте на открито. Ще научите как ангелите могат да станат неизменна част от живота ви, да ви напътстват и лекуват.
Даяна Купър управлява „Училище за ангели и извисяване”, което организира курсове за преподаватели. В качеството си на духовен учител и терапевт тя е помогнала на много хора да осъзнаят мисията на живота си, да реализират заложения си потенциал и да поемат съдбата си в свои ръце. Даяна Купър е автор на много книги, сред които „Духовните закони” и „Извисяване”.

Коментари

Свързани продукти

АНГЕЛИТЕ – ДАЯНА КУПЪР АНГЕЛИТЕ – ДАЯНА КУПЪР
9.00 лв