Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ

АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ

Назад към Други книги
Арт.№: 133520 Добави в любими
20.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
  Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

  Информация

  АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ

   

  АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ
  Учебникът е наследил оригиналния учебник "Анатомия на човека". Той се е наложил с утвърдените си качества във времето. Преминал е няколко издания и се е наложил като основен за студентите по медицина. Присъщото за него е, че пресъздава в най-кратка, логична и разбираема форма частта от съвременната анатомия, която е необходимата основа за студентите по медицина за последващо обучение.
  За студенти по медицина.
  I том на преработеното ново издание на основния учебник по анатомия.
  Изданието излиза в 4 части: Част 1: Опорно-двигателен апарат; Част 2: Вътрешни органи и ендокринни жлези; Част 3: Сърдечно-съдова система; Част 4: Нервна система и сетивни органи.
  Запазен е подхода при избора и представянето на материала, както и характера на учебника. Промените, които са се наложили са свързани с обновените анатомични термини според действащата сега Terminologia Anatomica, също така са допълнени по-съвременни научни факти. Оригиналните илюстрации, изобразени от д-р. С. Бакърджиева, са запазени. Илюстрациите са собствени и взети от немски и руски източници, като са преработени специално за целите на учебника под ръководството на проф. В. Ванков.

  Корица: мека.
  Издател: ИК "Стено".
  Издание: първо
  Език: български.
  Дата на издаване: 2020 г.

  Коментари

  Свързани продукти

  АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ АНАТОМИЯ НА ЧОВЕКА ЧАСТ 1 ОПОРНО ДВИГАТЕЛЕН АПАРАТ - ВАНКО ВАНКОВ, ГЕОРГИ ГЪЛЪБОВ
  20.00 лв