Назад  |   Начало  »  Амулети, Талисмани, Фън Шуй  »  Други Амулети и Талисмани  »  Би Солюшънс ЕООД  »  Соломонов печат - За придобиване на богатство и започване на бизнес, Би Солюшънс

АМУЛЕТ СОЛОМОНОВ ПЕЧАТ - За придобиване на богатство и започване на бизнес, Би Солюшънс

Назад към Други Амулети и Талисмани
Арт.№: 46153 Добави в любими
48.93 лв 69.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Амулет Соломонов печат - За придобиване на богатство и започване на бизнес

Печатът на цар Соломон е един от най-старите окултни символи, възприеман като "свещен" от широк кръг вярващи, от различни религии. Вярва се, че различните символи са предадени директно от Бог, а през тях еврейският владетел е управлявал различни сили, демони или е придобивал сили - да говори с животните, да лети, да властва над враговете си.

За първи път за тях четем от различни арабски автори от началото на новата ера, като те присъстват в различни други произведения през цялата история на човечеството - източник за загадъчна сила и влияние върху съдбата.

Соломоновият печат "за придобиване на богатство и започване на бизнес" е произведен от медицинска стомана и подкрепя вашите сили и късмет. Талисманът ще развие вашия бизнес нюх и усет, ще подкрепи начинанията и работата ви. Препоръчва се да се носи близо до тялото (не задължително на шията), в моменти на ново начало, когато се нуждаете от подкрепата на всички, но и най-вече, щипка късмет.

Размери: 35мм х 30мм

Тегло: 7,23 гр.

Производител: Би Солюшънс ЕООД

Коментари

Свързани продукти

АМУЛЕТ СОЛОМОНОВ ПЕЧАТ - За придобиване на богатство и започване на бизнес, Би Солюшънс АМУЛЕТ СОЛОМОНОВ ПЕЧАТ - За придобиване на богатство и започване на бизнес, Би Солюшънс
48.93 лв 69.90 лв