Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Перилни и почистващи препарати  »  ALMAWIN  »  АЛМАВИН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛО 500 мл

АЛМАВИН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛО 500 мл

Назад към Перилни и почистващи препарати
Арт.№: 94110 Добави в любими
12.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АЛМАВИН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛО 500 мл

Almawin Препарат за почистване на прозорци и стъкло почиства всички водоустойчиви повърхности като стъклени маси, прозорци, монитори, телевизори, огледала, лакирани мебели, арматурни табла на коли, плочки. Подходящ в за употреба дори като течност за чистачки в автомобила. Благодарение на неговото антистатично действие, може лесно и без следи от набраздяване да се почистят епоксидни повърхности.

Препаратът за почистване на прозорци и стъкло от Almawin почиства идеално, благодарение на природната сила на алкохола, комбиниран с повърхностно-активни захариди (получени от суровите материали царевица или захарно цвекло и/или захарна тръстика, растително масло, картофи). Алкохолната концентрация е препарата е така съобразена, че стъклените повърхности са ефективно почистени и съхнат бързо, без следи от набраздяване. Всички суровини, използвани за направата на продукта са биоразградими.

Увеличаването на замърсяването и повишаването на алергии объркват потребителя. Продуктите Almawin отговарят на увеличаващите се дерматологични и екологични стандарти и в същото време дават изключителни почистващи и измиващи резултати.

Препаратът за почистване на прозорци и стъкло Almawin успешно преминава дерматологичните тестове за кожни дразнения и алергии при допир, проведени от независим институт.

Всички използвани от Almawin суровини покриват високи екологични и дерматологични изисквания и са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перилни-активни вещества са с растителен произход. Не са използвани генно модифицирани ензими и етоксилирани суровини. Поради нарастващия брой кожни заболявания, всички продукти Almawin, които следва да са прилагани върху човешката кожа са подложени на дерматологично изледване.

Начин на употреба: Напръскайте замърсената повърхност от дистанция около 40 см и подсушете добре.

  • При силно засъхнали замърсявания - почистете предварително повърхността с вода, напръскайте с препарата и оставете за кратко да подейства. Изтъркайте и подсушете.
  • При много горещи повърхности (напр. прозорец на кола през лятото) - разредете с вода в съотношение 30 % вода и 70% препарат.

Внимание: Да не се използва върху плазмени екрани.

Състав: 5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от царевица, картофи и цвекло). Други съставки: етанол (растителен алкохол), вода, млечна киселина.
100% натурални съставки

Опаковка: 500 мл.

Производител: Almawin Reinigungskonzentrate GmbH, Германия.

Коментари

Свързани продукти

АЛМАВИН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛО 500 мл АЛМАВИН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И СТЪКЛО 500 мл
12.00 лв