Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Перилни и почистващи препарати  »  ALMAWIN  »  АЛМАВИН ИНТЕНЗИВ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛОКЕРАМИЧНИ ПЛОТОВЕ 250 мл

АЛМАВИН ИНТЕНЗИВ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛОКЕРАМИЧНИ ПЛОТОВЕ 250 мл

Назад към Перилни и почистващи препарати
Арт.№: 94122 Добави в любими
11.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АЛМАВИН ИНТЕНЗИВ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛОКЕРАМИЧНИ ПЛОТОВЕ 250 мл

Био препарат, идеален за почистване на всички стъклокерамични котлони. Почиства и полира без да надрасква стъклото на керамичния плот. Подходящ също за почистване на уредите в кухнята, съдове от цветни метали като месинг и мед, тигани, тенджери, мивки.
Препаратът почиства ефективно и в същото време щади околната среда и хората. Той е изцяло биоразградим и не замърсява подпочвените води. Концентрираната формула, спестява пари и намалява отпадъците от опаковки.

Препаратът за стъклокерамични плотове Almawin преминава успешно дерматологичните тестове за кожни дразнения и алергии при допир, проведени от независим институт.

Почистващото вещество в препарата е фино смляно натурално варовиково брашно от немските Алпи. Почистващият ефект е подсилен от повърхностно-активни захариди и мастни алкохол сулфати, получени от растително масло, нишесте и захар. Нежният аромат се дължи на натуралните етерични масла от Лавандин и Лимонена трева, от контролирани биологични насаждения. Естествените минерални вещества Бетонит и Варовиково брашно биват равномерно разпределени с помощта на Ксантан. Всички използвани суровини са биоразградими.

Всички използвани от Almawin суровини покриват високи екологични и дерматологични изисквания и са сертифицирани от „Certisys sprl”. Всички използвани перилни-активни вещества са с растителен произход. Не са използвани генно модифицирани ензими и етоксилирани суровини. Поради нарастващия брой кожни заболявания, всички продукти Almawin, които следва да са прилагани върху човешката кожа са подложени на дерматологично изследване.

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. С влажна гъба или кърпа, нанесете препарата неразреден върху замърсената повърхност. Оставете да подейства за няколко минути. Разтъркайте и забършете отново само с влажна гъба или кърпа (без препарат). Подушете с кухненска салфетка или суха кърпа за полиране и блясък.

Състав: < 5% нейоногенни ПАВ (растителни захариди от цвекло, картофи, царевица), анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), аромат (натурални етерични масла от Лавандин и Лимонена трева от котролирано биологично земеделие), линалол, цитрал. Други съставки: алкохол, варовиково брашно, ксантан вода, бентонит.

Не съдържа синтетични консерванти и оцветители, петролни деривати, пълнители, хлорни съединения.

Опаковка: 250 мл.

Производител: Almawin Reinigungskonzentrate GmbH, Германия.

Коментари

Свързани продукти

АЛМАВИН ИНТЕНЗИВ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛОКЕРАМИЧНИ ПЛОТОВЕ 250 мл АЛМАВИН ИНТЕНЗИВ ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛОКЕРАМИЧНИ ПЛОТОВЕ 250 мл
11.00 лв