Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  ИК ХЕРМЕС  »  АКУШЕРКАТА ОТ ВЕНЕЦИЯ - ПРОЦЕСЪТ - РОБЕРТА РИЧ - ХЕРМЕС

АКУШЕРКАТА ОТ ВЕНЕЦИЯ - ПРОЦЕСЪТ - РОБЕРТА РИЧ - ХЕРМЕС

Назад към Художествена литература
Арт.№: 95100 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АКУШЕРКАТА ОТ ВЕНЕЦИЯ-ПРОЦЕСЪТ - РОБЕРТА РИЧ - ХЕРМЕС

Смелата акушерка Хана бяга от Венеция. Тя и семейството й се установяват в красивия средновековен Константинопол. Матео, детето, което тя спасява, започва да се привързва към нея и постепенно я приема за своя майка. Матео е наследник на богатството на фамилия Ди Падовани. Този факт привлича недоброжелателното внимание на маркиз Фоскари, който страда от финансови затруднения. С помощта на привлекателната Франческа, мъжът отвлича Матео и го води във Венеция. Хана е съкрушена от мъка и прави спонтанен аборт, губейки детето, за което мечтае от дълги години.

Маркиз Фоскари се опитва да се домогне до богатството на Матео, но момчето твърдо отказва да свидетелства пред съда. Маркизът има отчаяна нужда от показанията на акушерката, но тя е решила да не се завръща никога повече във Венеция.

Когато, обаче, научава, че Матео е тежко болен и му остават няколко дни живот, Хана изоставя всичко и заминава за града на каналите. Там смелата жена ще срещне смъртна опасност, но и ще намери неподозиран съюзник.

ISBN: 9789542616856.
Автор: Роберта Рич.
Година: 2017.
Страници: 320.
Размери: 13 х 20 см.
Тегло: 0.350 кг.
Корица: мека.
Цветност: черно / бяла.
Издаелство: Хермес.

Коментари

Свързани продукти

АКУШЕРКАТА ОТ ВЕНЕЦИЯ - ПРОЦЕСЪТ - РОБЕРТА РИЧ - ХЕРМЕС АКУШЕРКАТА ОТ ВЕНЕЦИЯ - ПРОЦЕСЪТ - РОБЕРТА РИЧ - ХЕРМЕС