Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ - отключете безкрайната сила, мъдрост и енергия на Вселената - Сандра Ан Тейлър

АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ - отключете безкрайната сила, мъдрост и енергия на Вселената - Сандра Ан Тейлър

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 53799 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 978-954-626-486-2
Година на издаване: 2018
Език: български
Корици: меки
Страници: 238

Всеки от нас копнее да промени трудните условия на живот, да разбере как и защо нещата се случват точно по този начин, както и да се излекува и да натрупа лична сила, така че животът му да стане по-добър и щастлив. Информацията в личните ни Акашови записи може да ни помогне да постигнем всички тези неща. Вие винаги имате на разположение силата и възможността да надникнете в записите на вашия вечен живот, за да видите отдавнашното минало и моделите, които все още ви влияят. След това можете да ги промените, ако желаете, и да стигнете до решенията, които търсите в настоящето си.

Тази книга представлява практическо ръководство за това как да използвате неизчерпаемия информационен източник на Вселената за лична промяна, проявление, лечение и удовлетвореност. От нея ще научите какво представляват Акашовите записи и как да достигнете до тях; как да се придвижвате през времето и пространството в търсене на информация; как миналите животи влияят на настоящето ви и как да презапишете събитията от миналото, за да пренаредите живота си сега; как да програмирате бъдещите събития в живота ви. Ще усвоите различни техники, с чиято помощ можете да отключвате личните си Акашови записи, когато пожелаете.

Освен това можете да използвате мъдростта на Акаша, за да узнаете своята житейска цел и да намерите дълбок вътрешен мир. След като се научите как да разчитате своята Книга на вечността, ще попаднете в един свят на неограничени възможности и живот, изпълнен с радост и вълнуващи открития. Насладете се на пътуването към себе си и своя свят на мъдрост, достойнство и спокойствие!

Коментари

Свързани продукти

АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ - отключете безкрайната сила, мъдрост и енергия на Вселената - Сандра Ан Тейлър АКАШОВИТЕ ЗАПИСИ - отключете безкрайната сила, мъдрост и енергия на Вселената - Сандра Ан Тейлър
14.00 лв