Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  СИЕЛА  »  АДАПТАЦИЯТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА - ЦВЕТЕЛИНА ЗИДАРОВА - СИЕЛА

АДАПТАЦИЯТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА - ЦВЕТЕЛИНА ЗИДАРОВА - СИЕЛА

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 100369 Добави в любими
12.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

АДАПТАЦИЯТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА - ЦВЕТЕЛИНА ЗИДАРОВА - СИЕЛА

Както за детето, така и за родителите му, изпращането в детска градина може да е един изключително травмиращ процес. Често за тази стъпка те се оказват неподготвени. Изведнъж се сблъскват с тревоги, ситуации и проблеми, за които не са подозирали. Между възпитателите и родителите възникват недоразумения, а гледната точка на детето остава понякога неразбрана от никого.

В резултат на това се случват месеци плач, страх, обвинения и скандали. Родителите се изправят пред тежката дилема дали да спрат детето или да го водят и там той да страда и така те са принудени да търсят помощ и най-вече причини. Но всичко това може да се случи по-безболезнено и по-лесно, като семействата се подготвят за тази стъпка още от началото на лятото.

В настоящата книга с илюстрации и схеми, ясно и кратко са описани гледните точки на възпитатели, родители и деца, както и недоразуменията и проблемите, които биха могли да имат и честите грешки, които се правят при постъпването на детето в детската градина. Авторът Цветелина Зидарова разказва и истински истории от практиката си на семеен консултант, които илюстрират процеса на адаптация в различни житейски ситуации и в различни типове семейства.

Издателство: Сиела.
Издадена: 2019 година.
Корица: Мека.
Размери: 14,0 / 21,0 см.
Страници: 172.
ISBN: 9789542829492.

Коментари

Свързани продукти

АДАПТАЦИЯТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА - ЦВЕТЕЛИНА ЗИДАРОВА - СИЕЛА АДАПТАЦИЯТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА - ЦВЕТЕЛИНА ЗИДАРОВА - СИЕЛА
12.90 лв