ФЪН ШУЙ ЗА ЖЕНАТА - СОНЯ ЛЬОБЕРТ, ШАМБАЛА

В наличност

Цена: 15.00 лв.

ФЪН ШУЙ ЗА ЖЕНАТА - СОНЯ ЛЬОБЕРТ, ШАМБАЛА

Фън Шуй за жената - Соня Льоберт
Хармония и енергия в професионалния и личния живот

ISBN: 9789543190973
Език: български
Корици: меки
Страници: 232

Последните години доведоха да драстични промени в живота, тъй като все по-слаба е връзката с природата, с естествения ход на живота и човек се чувства изолиран от градската среда. Това води до трудности в балансирането между кариера и семейство, между желанието за развитие и семейството и любовта. Днес жените имат нужда от помощ, за да могат да преодолеят затрудненията на ежедневието, за да достигнат до хармонията в живота си.
Формулата за успеха на съвременната жена е градацията „Умна, по-умна, най-умна и използваща Фън Шуй“. Древното китайско учение е ключът към повишаване на потенциала за успешна кариера и личен живот.
Във „Фън Шуй за жената“ ще научите:

  • От кой тип жени сте - дърво, земя, вода, метал или огън;

  • Кои са силните ви страни и как да ги използвате;

  • Каква е връзката между нумерологията и Фън Шуй;

  • В какво се състои магията на цветовете;

  • Изкуството за правилно определяне на времето и дистанциите.

Трябва да запомните едно единствено нещо и то е, че умните жени са като магнити за привличане на успехите. Това е така, защото те много бързо оценяват ситуацията, в която се намират и съответно веднага намират изход от всяка заплетена ситуация, за да я обърнат във своя полза. А вие знаете ли как да го направите?  

Производител: ИК ШАМБАЛА

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти